Artan

38,72 10 18:10
1,32 10 18:10
156,20 10 18:10
145,20 10 18:10
13.620,00 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

30,96 -10 18:10
14,64 -9.96 18:10
585.100,00 -9.85 18:10
28,46 -8.19 18:10
2,79 -7.31 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

12.407.378.932,25 18:10
8.790.086.131,88 18:10
6.391.210.512,19 18:10
6.249.460.477,35 18:10
5.938.404.533,40 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 1/2 12 SonSon
Arama sonucu : 7989 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz III

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Kongre sürecimizi başlatıyoruz... Bize yeni Ömerler lazım"...demiş...

Bu Ömer kim?

Galatasaray'ın sol beki Ömer mi?

Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Kongre sürecimizi başlatıyoruz... Bize yeni Ömerler lazım"...demiş...

Bu Ömer kim?

Galatasaray'ın sol beki Ömer mi?
    Bak işte sağına soluna Bora bey, Ömer görünce kap götür A.K. partisi il başkanlığına, bu Ömer olurmu diye sor!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

bu arada;
    vahsice katledilen emine bulut isimli kardesimize Allah'tan rahmet diliyorum..
    geride kalan sahipsiz yavru icin bir yardim kampanyasi yapilirsa buraya iban numarasi birakacagim, ilgimizi ve destegimizi gosterelim..
    ne olursa olsun , hangi sart ve durum seni zorlarsa zorlasin , donup gideceksin arkani..
    erkek adam bosa/ndigi kadinin topuguna bakmaz..
    bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..

4.  Alıntı Originally Posted by savasC Yazıyı Oku
    bu arada;
    geride kalan sahipsiz yavru icin bir yardim kampanyasi yapilirsa buraya iban numarasi birakacagim, ilgimizi ve destegimizi gosterelim..
    ne olursa olsun , hangi sart ve durum seni zorlarsa zorlasin , donup gideceksin arkani..
    Budur,nokta.....

5.  Alıntı Originally Posted by savasC Yazıyı Oku
    bu arada;
    Bir tarafta çok acı Türkiye gerçekleri,şerro nun biri Konya da kadını katlediyor,pişmanmısın diyenlere;namustan pişman olunurmu diyor,çünkü biliyor namus iftirası+takım elbise:10 yıl bir insan hayatını bitirmenin bedeli..

Diğer tarafta,foruma geliyorsun bazı kafalar pırıl,pırıl....hayır bu kafaya nasıl ulaşılır onu gerçekten anlamıyorum...

Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    Bir tarafta çok acı Türkiye gerçekleri,şerro nun biri Konya da kadını katlediyor,pişmanmısın diyenlere;namustan pişman olunurmu diyor,çünkü biliyor namus iftirası+takım elbise:10 yıl bir insan hayatını bitirmenin bedeli..

Diğer tarafta,foruma geliyorsun bazı kafalar pırıl,pırıl....hayır bu kafaya nasıl ulaşılır onu gerçekten anlamıyorum...
    bu surec aniden olusan bir surec degil..bu olayin sosyolojik alt yapisi 82 darbesine kadar dayanir..mesele uzun , ben sadece geride kalan yavrucaga uzuldum, o travmayi bir omur boyu atlatamaz, cok aci..
    biri canli biri olu olarak mezara girdi, ne icin.? neden.? madem kadin evlenecegim diyor birak evlensin ne yapacaksin tursusunu mu kuracaksin.?
    noldu simdi , kopekler gibi pisman olmustur lakin is isten gecti.!
    neden ulan neden.?
    niye yakiyorsun hem kendini hem kadini..geride kalan cocuk ne olacak, hic mi dusunmuyorsun.?
    hadi herseye kiydin, o masuma nasil kiydin.?
    tuz koktu demistim daha once, egitimin altina dinamiti yerlestirirsen sonuclari bu olur..
    1980 /2000 arasi
    2000/2020 arasi
    bu iki donem cinayetleri bi aciklasin sayin bakan, cikmis davanin mudahili olacagiz demis, selam soyle derler bizim buralarda..
    cocugu bi koleje yerlestirip omur boyu egitim destegi ver kafi , gerisi laf-i guzaf sayin bakan..
    diplomat yap bu cocugu, buyur..
    bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..

7.  Alıntı Originally Posted by savasC Yazıyı Oku
    bu surec aniden olusan bir surec degil..bu olayin sosyolojik alt yapisi 82 darbesine kadar dayanir..mesele uzun , ben sadece geride kalan yavrucaga uzuldum, o travmayi bir omur boyu atlatamaz, cok aci..
    biri canli biri olu olarak mezara girdi, ne icin.? neden.? madem kadin evlenecegim diyor birak evlensin ne yapacaksin tursusunu mu kuracaksin.?
    noldu simdi , kopekler gibi pisman olmustur lakin is isten gecti.!
    neden ulan neden.?
    niye yakiyorsun hem kendini hem kadini..geride kalan cocuk ne olacak, hic mi dusunmuyorsun.?
    hadi herseye kiydin, o masuma nasil kiydin.?
    tuz koktu demistim daha once, egitimin altina dinamiti yerlestirirsen sonuclari bu olur..
    1980 /2000 arasi
    2000/2020 arasi
    bu iki donem cinayetleri bi aciklasin sayin bakan, cikmis davanin mudahili olacagiz demis, selam soyle derler bizim buralarda..
    cocugu bi koleje yerlestirip omur boyu egitim destegi ver kafi , gerisi laf-i guzaf sayin bakan..
    diplomat yap bu cocugu, buyur..
    Hayır,asıl acı olan benim bahsettiğim aynı gün olan farklı bir cinayet...maalesef bizde insana yaşarken değer verilmiyor...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
     Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Bak işte sağına soluna Bora bey, Ömer görünce kap götür A.K. partisi il başkanlığına, bu Ömer olurmu diye sor!
    Valla benim ilk adım Ömer...

İnşallah beni çağırmıyordur.

Alır götürürler.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •