“Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi öncülüğünde, geçen ocak ayında Tayland'ın başkenti Bangkok'ta bir 'sosyal bilimler kongresi' düzenlendi. Kongreye katılanların tamamına yakının Türkiye'de çeşitli üniversitelerde görev yapan akademisyenlerden olması tartışma yarattı. Daha önce Ağrı ve Konya'da düzenlenen 'Uluslararası Sosyal Bilimler Kongresi' adlı organizasyonun duyurusunda Türkiye'den 33 akademisyen yer aldı. Buna karşın yabancı akademisyenlerin sayısı da sadece 4 olarak açıklandı. Spor, kültür ve eğitim alanlarında çalışmalara yer verilen kongrenin Türkiye yerine Tayland'da düzenlenmesi de maliyeti noktasında eleştirilere neden oldu”
https://www.google.com/amp/s/t24.com...-istedi,826964
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O egeli ben değilim
İyide bu cok garip bisey olmamali
Tarafgir degilim
Oncelikle yanlis anlasilmiyim
Tanidigim kbb doktorunu ilac sirketi kubaya yolluyosa gezmeye
Yag bilmemnesi akrabalari distributor ayagina petrol sirketi dunyayi gezdittiriyosa
Onlarda bi gitsin artik gayet dogal
Yani o bahsi gecen ortam icin Dogal
Bir Ayvaylan, bir bunamış hıyar birbirlerini bulmuşlar, onlar ermiş muradına biz çıkalım kerevetine.![]()
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
ABD kurban bayramı bugün herhal [emoji4]
Venus_V3_5580 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Allahtan bu öldürülen rahmetli bayanla ilgili hic bir sey okumuyorum, görmüyorum, bakmiyorum yoksa kafa toptan gidecek!![]()
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Biz hemen hemen son kuşagız, gittikçe azalan cok değerli gençlerimizde var.
Bazı arkadaşlarında yazdığı gibi, 12 Eylül memleketin ağzına s. o zamanlar bana bile iyi birşey gibi gelmişti!
Son 40 yila bakınca, eşsekoğlu essekmisim!
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Yer İmleri