Sayfa 873/1001 İlkİlk ... 373773823863871872873874875883923973 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 6,977 - 6,984 arası.

Konu: PARA PİYASASI FONLARI ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

Alıntı Originally Posted by Blackhawk48 Yazıyı Oku
    Bugün iyi günümüz idi GPG ve TCD de. Bulutlu, yağmurlu hatta fırtınalı günler de olacak. Bu nedenle çok da sevindirik olmanın gereği yok
    Bist100 endeksi duserse tcd o gun kesin dusermi sizce

2.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Bist100 endeksi duserse tcd o gun kesin dusermi sizce
    Düşmeyebilir, endekse bağlı değilim demiş ya Veysel bey.

3. Dusmeyebilir ancak mutlaka bir korelasyonu olur. Endeksin ne kadar düştüğüne bağlı tabi. Uzun vadede TCD her türlü enflasyonun oldukça üzerinde getirecek ben buna inanıyorum. Hatta bist100 endeksinden bile iyi getirecektir.

Alıntı Originally Posted by Blackhawk48 Yazıyı Oku
    Dusmeyebilir ancak mutlaka bir korelasyonu olur. Endeksin ne kadar düştüğüne bağlı tabi. Uzun vadede TCD her türlü enflasyonun oldukça üzerinde getirecek ben buna inanıyorum. Hatta bist100 endeksinden bile iyi getirecektir.
    Ben de oyle dusunuyorum ustadim

5.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Ben de oyle dusunuyorum ustadim
    Üstadım bugün sn suloyu uyutmayalım. Çok güzel bir oran gelecek diyor içimden bir ses

6.  Alıntı Originally Posted by Sulo Yazıyı Oku
    YFV Brüt MK 20.45
    Fiyat: 0.017010
    Hocam bunun fiyatı bir sonraki iş günü belli olmuyor muydu, nereden baktınız?

Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Nihayet tasarrufun önemini bilen biriyle karşılaştım
    Tebrik ederim
    Ne kadar tasarruf dediysem de anlaşılamamıştım
    Arkadaşlar tasarruf konusunda zaman zaman ironiyle karışık size takılıyorlar.

Önemli olan cimri ve müsrif olmadan aradaki o dengeyi bulabilmek. Ben tasarrufun hiçbir zaman zararını görmedim.

Aynı işi yapıp aynı ücreti aldığım, üstelik eşi de çalışan ama değil tasarruf yapmak eksi hesaptan kurtulamayan bir sürü tanıdığım var. Kimin ne dediğinin çok önemi yok, örneğin ben hanıma göre cimri anneme göre ise müsrifim.

Bana göre tasarruf bilinci ilkokuldan başlayarak çocuklara öğretilmeli. Bireyler erken yaşta bu bilince kavuşursa ve ekonomik yönden gelişirsek ülke ve toplum olarak geçmişte ve şu an yaşadığımız bir çok problemi kolaylıkla aşarız.

Venus_V4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    En erken PPF'lerde fiyat belli oluyor saat 18 den sonra online şubede alış fiyatları ertesi gün fiyatları olur. Ak, İş, Ziraat portföy sayfalarından da kendi fon fiyatlarını yayınlıyorlar. Aracı kurumlardan telefon bankacılığından bile öğrenilen fon fiyatları mevcut. Bunların dışında portföyünüzde olan fonları MKK portalı üzerinden kendinizde hesaplayabilirsiniz. Her fon için olmasada MKK'da işe yarıyor bazen . Kısacası paylaşımlarla bir yöntem bulmaya çalışılıyoruz fiyatı öğrenmek için
    Tesekkurler haftaya 50 bin lira bosa cikiyor suan icin yfv cok hos geliyor gozume...

Sayfa 873/1001 İlkİlk ... 373773823863871872873874875883923973 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •