|
|
Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!
Senin endeksle işin yok ağa, bak yünsada da satış kararı almışlar ortada fiyat ve talip yokken tavana gidiyor, oysa sen kaporanı bile cebine koymuşken bu satışın hakkını vermedin vermiyorsun.
Böyle küçük hesaplar peşinde koşan bir patronla o fiyatlar zor gibi sn. Hayek. Böyle devam ederse artık ağalık ünvanını da kullanmayacağım zekayi efendi için, satıştan gelen paranın binde birini burada kullanmıyor, çok ayıp.
Her bakımdan rüzgarı arkasına almış olmasına rağmen gıdım gidemiyor, götürmüyor tahtacı.
bunlarin anlamadigi su sn. bawer
hala satici gelir mi ? pesindeler. yahu sadece eldeki nakit degeri 6 lira olan ve 3.62 ayrilma hakki olan bir hisseyi insanlarin satmasi icin ahmak olmasi lazim.
teklifim gecerli asagida bekliyorum 3.10-15 arasinda gelsin depoyu fulleyecegim soz.
yatırım tavsiyesi degildir
Hocam miletin maliyeti bu kadar yüksekken hangi mantıkla mal gelmesini bekliyor.
Teknikte 3.45-3.50 üstüne atıp hızlanmasını bekliyordum ama bu uyuzlukla çok zor gibi, kendini ağa sanan kişinin tekniği çalışır burada.
Sanırım genel kurula kadar böyle tahtayı süründürmeye devam ederler, dediğiniz gibi basarlarsa da olur ama stabil bırakıyor.
|
|
Yünsayı tavana yapıştırdılar, ağalık böyle yapılır işte. Henüz ortada hiçbir şey yakken hemde. Bizimki kıçını kaldırıp da 3.40 bile yapamdı, ekside bir de.
Yer İmleri