Sayfa 896/1001 İlkİlk ... 396796846886894895896897898906946996 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 7,161 - 7,168 arası.

Konu: PARA PİYASASI FONLARI ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by paracantası Yazıyı Oku
    Abiler tcd bugün alis emri versem yarının fiyatıyla mi alırım yoksa bugünün fiyatıyla mı satar ?
    Teşekkürler .
    Saat 13'e kadar emir verirseniz yarın TEFAS'ta göreceğiniz fiyatla almış olursunuz

Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Saat 13'e kadar emir verirseniz yarın TEFAS'ta göreceğiniz fiyatla almış olursunuz
    Girdik ustadim girdik 😃😃

3.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Girdik ustadim girdik 😃😃
    Bol kazançlar üstadım 1000'leri görürsünüz umarım

4.  Alıntı Originally Posted by paracantası Yazıyı Oku
    Abiler tcd bugün alis emri versem yarının fiyatıyla mi alırım yoksa bugünün fiyatıyla mı satar ?
    Teşekkürler .
    Yarının fiyatıyla almış olursunuz muhtemelen tcd bugün eksi yazacak eksi yazarsa daha uygun fiyattan almış olacaksınız.

5. Herkese teşekkür ederim

6.  Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    nihayet görüşme sağladım. kira sertifikalarının da tahvile benzer yönleri bulunduğundan tahvil faizlerindeki yükselişlerden etkileneceğini söylediler. hazirandan sonraki getiri artışıyla ilgili de faiz düşüşlerinin yanı sıra fonun yüzde 20'lik bir kısmıyla zaman zaman altın gibi farklı faizsiz yatırım araçlarında küçük işlemler yapılarak performansın artması yönünde işlemler yapılabldiğini belirttiler.
    Sn Hayrani
    Tebrik ederim fonlarla doğrudan irtibat kurarak gayet faydalı bilgiler aktarıyorsunuz
    Bu faydalı çalışmaların devamını dilerim👍

7.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Girdik ustadim girdik ����
    ben de bir miktar giriş yaptım 13'ten önce. hakkımızda hayırlısı olur inşallah. beklenmedik sürprizler ihtimaline karşı da kademeli giriş sıtratejisi uygulayacağım.

8.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Sn Hayrani
    Tebrik ederim fonlarla doğrudan irtibat kurarak gayet faydalı bilgiler aktarıyorsunuz
    Bu faydalı çalışmaların devamını dilerim��
    bilmemek değil, öğrenmemek ayıp düsturuyla hareket edip aklıma takılanları sorma konusunda asla çekimserlik göstermiyorum. gerek burada, gerekse farklı mecralarda aklıma takılan her şeyi öğrenip ona göre hareket etmek, her zaman iyidir.

Sayfa 896/1001 İlkİlk ... 396796846886894895896897898906946996 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •