Reis yine chp ye saldirmaya baslamis. 3 4 belediye almakla biryerlere varilmazmis. [emoji3]
Tabi Bayburt Yozgat la falan kiyaslanamaz Istanbul Ankara Izmir Antalya Adana
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Anlamadan saldiriya gecmek herhalde sizin yaptiginiz olur. burda benim yazimda nasil bir saldiri var mis.
benim dis hekimleriyle arti eksi bir durusum yok her meslekte iyi kotu vardir.Kaldı ki mesleginde kotu olduguyla,durust veya ilke sahibi olmadigini nasil anladiniz.Hekim yonetici degil o kurumda,isci alti ustu bu konuda insiyatif alamaz.Hekim sana kotu davrandi yaptigi tedavi basarisiz oldu veya komplikasyonlar konusunda uyarmadi vs vs hekimin isi budur.Bu konularda basarisiz olursa elestir hatta mahkemeye ver ama hekim satin almaci degil keza diger saglik personelide oyle. sistemsel sorunlari hekime yuklemek isin kolayi o hastanenin tepesinde ki adam gidip soyleyeceksin derdini o zaman ihaleyi yapana saydiracaksin .burdan hekime saydirana kadar.Acil serviste sistemin veya personel sayisinin aksakliklari nedeniyle hekime saldiran zihniyette benzer savunmalar yapabilir.Hatta begenmeyen calismasin kardesim diyebilir.O zaman ulkede neredeyse kamu da calisan herkes sucludur.Cunku kamuda isleyisin neresinden tutsan elinden kalir.
Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203
Monte ettiniz mi sen ondan haber ver....
O konu biliyorum kamuoyundan saklanacak.
Ta ki ABD ile bir ihtilaf çıkıncaya kadar.
Suriye'nin kuzeyinde bizimkilere oynamak için bir koridor gösterdiler.
Şimdi oraya gireceklermiş bizimkiler.
Dosta düşmana.
Şimdiden seçim malzemesi gibi kullanmaya başladı Erdoğan.
Hani "Fırat'ın doğusunda benim 500 kilometre sınırımda 10.000 kilometre öteden gelip neyi kimi koruyorsun" diye höykürüyordun güvenli bölge denilince...
ne oldu?
Şimdi ABD nin belirlediği (17-20 km) derinlikte birlikte kontrol devriyesi görevi yaparken sorun bakalım: Bu güvenli bölge kimin için? Kimi koruyor? diye...
Yer İmleri