Sayfa 767/999 İlkİlk ... 267667717757765766767768769777817867 ... SonSon
Arama sonucu : 7989 madde; 6,129 - 6,136 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz III

1. Biraz önce oğlumla konuştum. izmir gazi bulvarındaki dövizcilerin önünde kuyruk varmış. İnsanlar 5,80 den dolar bozmak için yarışıyor dedi. DTH lar çözülmeye başlamış demek ki. ( yani yastık altı dövizler )

Dolar ağaca asılı salıncak gibi sallanmasını bekliyor.

2.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Biraz önce oğlumla konuştum. izmir gazi bulvarındaki dövizcilerin önünde kuyruk varmış. İnsanlar 5,80 den dolar bozmak için yarışıyor dedi. DTH lar çözülmeye başlamış demek ki. ( yani yastık altı dövizler )

bozdursa ne olur bozdurmasa ne olur KY işini çok büyütürüyoruz.

en babası 10bin$ bozar.

adam 1dk içinde 100milyon$ satın aldı akşam....
    ?

Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Biraz önce oğlumla konuştum. izmir gazi bulvarındaki dövizcilerin önünde kuyruk varmış. İnsanlar 5,80 den dolar bozmak için yarışıyor dedi. DTH lar çözülmeye başlamış demek ki. ( yani yastık altı dövizler )

Tek cent yok bunlara. DTH ların çözülüp çözülmediğini de kısa bir süre sonra görürüz, bakalım çözülmüş mü?
    Hiç zannetmiyorum.

Lenovo P1a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku

Hepsini tek tuş alırlar merak etme...

Paylaşımlarım sohbet amaçlıdır...
    Bu forumda yazdığım yazılar yatırım tavsiyesi içermemektedir.Yazdığım yazıdaki ifadelerden etkilenip de yatırım yapan veya yaptığı yatırımdan vazgeçen kişilerin hareketlerinden sorumlu değilim.Tüm yazılarım paylaşım,sohbet ve geyikten ibarettir...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
     Alıntı Originally Posted by savasC Yazıyı Oku
    o ceza aliyor hemen , dayaniksiz kendileri..
    sinsi degil, ben sinsi adamlari sevmem bora yasar..
    O güzelim Turkcenle torpilsiz arkasiz demek istiyorsun galiba...Yönetici ve mod onun kankasi...😉 Sen urkekligine dayanak arıyorsun kanımca...senin sevdiğin adam tipine gelince...aynen işlemlerin gibi hiç ipimde degil

6.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku

Bende İzmir’de yaşıyorum, İzmirliler pek o kadar saf değildir ama hayırlısı bakalım [emoji4]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku

hikaye doların merkezi ankaradır istanbul değil kızılayda bahçelide ve etlikteki dövizcilerin önü çok sakin 1-2 kişi giriyor çıkıyor. Onlarda almak veya satmaktan ziyade tabelada yazanı okumak için giriyorlar. ancak bankalarda emvduatını dolara çevirenler varmış sabahtan bu yana birde bedava bulmuş gibi krediye saldıranlar.
    bir halt olacağı yok.

8.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    hikaye doların merkezi ankaradır istanbul değil kızılayda bahçelide ve etlikteki dövizcilerin önü çok sakin 1-2 kişi giriyor çıkıyor. Onlarda almak veya satmaktan ziyade tabelada yazanı okumak için giriyorlar. ancak bankalarda emvduatını dolara çevirenler varmış sabahtan bu yana birde bedava bulmuş gibi krediye saldıranlar.
    Ayhan abi madem 6,40 a çektin geri neden getiriyorsun ya bugun kapanışı 5,85 üzeri bekliyoruz lütfen

Sayfa 767/999 İlkİlk ... 267667717757765766767768769777817867 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •