Terbiyesiz utanmaz adiiii bir şirket görmek istiyorsanız buyrun TİRE kanı bozuk bunların
Terbiyesiz utanmaz adiiii bir şirket görmek istiyorsanız buyrun TİRE kanı bozuk bunların
Zaten dediklerim hep ters çıkıyor. Yarını geçelim Perşembe günü bir bakalım. Hadi rast gele...
SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sevgili jah ağzınla bin yaşa...👏👏👏
Entirika bir gün derseki şişman kadın yok öyle birşey yok sahne falan yok derse görün bak daha farklı olacak...
Entirika derse eğer böyle bir nikah yok böyle nikah kıyılmaz bile bakın görün herşey çok farklı olacak....
Sayın Entirika sabır=kazanç....bu hissede olsaydı eğer 12 yılda herşey farklı olurdu..bu olay çok farklı birşey bu hissenin sahipleri çok farklı bir gurup Ejnebi yezit...şirketin değerini bilinçli aşşağıda tutup şirketin hisselerini öyle böyle yıllardır toplama derdindeler....!!!!
Babacığım bana bu hissede olmayacak şeyleri yazma olanları anlat birkere....neden böyle,niye böyle,bunun sonu nezaman biter...sadece gerçekleri gör olmayan şeylerin peşinden koşma koşturma milleti derim...!!!!
Tabiki birgün birşeyler olur fakat güzele güzel demem güzel benim olmayınca demişler....
Neden diyorum birlik olalım diye...eski yeni kye satmadığı sürece bu ejnebi yezitler emellerine ulaşamazlar....
Saygılar....
Al sat tut tavsiyesi asla değildir....!!!!
Sahipleri adam olsaydı bu fiyatlarda olmazdı.Patronda suç yok suç spk ve devletde.Türkiye de kanunlar karşısın da yabancılar kendi vatandaşından daha üstün demek ki.
Ben mi dedüm ''Şişman Kadın'' diye.... Yooohhhh o 3.**'te ortaya çıkacak...Katolik nikahı mı dedüm.....Yooohhh İmam Nikaaahü canııım...
...Tüm hisse ortaklarımın Gönlünce olsun...
Tamam demediysen Öyle şeyler demekki bir şeyler olacak artık babam....😊😊
Bu hissede her türlü katakulle vardır yapılanları herkes biliyor....fakat şirketin değerinin bu kadar düşük olması nedendir...??? O kadar zarar neden şirketler neden değerinin çok üstünde....?????babam babacığım söyle nedir nedendir....???? senin fikirlerini alalım !!!
Büyüksün baba oy oy oy oy oy ekmek teknesinden alıntı....😉🙃
Yer İmleri