Sayfa 109/303 İlkİlk ... 95999107108109110111119159209 ... SonSon
Arama sonucu : 2419 madde; 865 - 872 arası.

Konu: The last of the mohicans

1.  Alıntı Originally Posted by freesky Yazıyı Oku
    Su anda The Big Short u izliyorum. Paranin kokusu bile insanin uykusunu kacirmaya yetiyormus. Uyuyamadim bir turlu, film de bitemedi.

Emlakci ile mahalleyi gezmeleri, mortgage brokerlari ile olan muhabbetleri....Beni 2008 e aldi goturdu. O yil bir ev almistik,. daha fazla dusmez heralde diye. Cok sukur evden zarar etmemistik ama, kiracinin 1.5 ton copunu temizlemek baya zoruma gitmisti. Insanin kotusu heryerde bulunuyormus dedik. Ama o zaman cok soylemistim kendi kendime; "Bu rakamlari bu addamlar geri odeyemezler" diye. Benim yari maasim alan eleman, benim oturdugum evden 4 kat daha pahali bir ev alabiliyordu. 0 % pesinatin yaninda, ekstra para da veriyorlardi, evi tamir edersin vs diyerek.....

Vesselam,

freesky

Adamlar 50 milyon $ lik mortgagedan 1 milyar $ lik malzeme satmislar. Turevin, turevinin, turevi.

Hickimse de sistemin batacagini hesap edememis. Komisyon tatli, bonuslar kebap, maaslar 6-7 digit....Seytanin aklina gelmeyecek urunler uretip satmislar, hayali. CDO'nun CDO'su; CDO square.

Alıntı Originally Posted by mohikan Yazıyı Oku
    Aslında hepsi için yeni sayımlarım var.
    Dolar-TL, hatta Major bütün pariteler için sayımlar var ama bu pespaye ortamda içimden paylaşmak falan gelmiyor.
    JAS dostum mesaj atmış, kapalı bir grup oluşturalım falan diye.
    STAH abimiz böyle bir grup kurmuş diye duydum.
    Bu konuda girişimde bulunacak arkadaşlar varsa ben hazırım.

Selamun aleyküm sn Mohikan hoş geldiniz

inşallah sn JAS ve sn STAH da en kısa zamanda irtibata geçerler ...

BEN SİZE DE SÖYLEDİM ZAMANIN DA kaydoldunuz ve o gün bu gün yoksunuz yazmadınız

BIST 100...

ORTA-UZUN VADE...

eski zirve geçilince B planı olarak 2014 yılını başlangıç alan sayım öne çıktı.

1 zirvesi daha var

KISA-ORTA VADE...

2016 Ocak dibinden başlayan sayımda da son 1 zirvesi var

DUHUL : 1999

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul-amasya
    Gönderi
    3,006
    Selamlar, Sayın mohikan EMKEL bakabilirmsinz

Alıntı Originally Posted by mohikan Yazıyı Oku
    BIST 100...
    Siz elliot analizcileri daha iyi bilirsiniz
    SOSYAL medyada bir DOST un yazısını alıntılayayım ; En azından Spot bir 90.000 viopta 112.500 düzeltmesi bekliyorum.3.(4).c.(1) i ndeyiz bence. Der .... ;)

6. mohigan hocam h.g ALLAH razı olsun sende AKENR sayarmısın usda tşklerr ellerin dert görmesin

Alıntı Originally Posted by citiwan Yazıyı Oku
    Siz elliot analizcileri daha iyi bilirsiniz
    SOSYAL medyada bir DOST un yazısını alıntılayayım ; En azından Spot bir 90.000 viopta 112.500 düzeltmesi bekliyorum.3.(4).c.(1) i ndeyiz bence. Der .... ;)
    Bu trendin sonlanmak üzere olduğunu düşündüğüm için bu kadar derin bir düzeltme beklemem.

Eğer econfin ve benzeri düşünen 110-120 bincilerin dediği gerçekleşecekse 90 binden daha aşağıya bir düzeltme gelecektir.

Eğer 90 bine bir düzeltme gelmezse 2014 trendinin zirvesine yakınız demektir.

Ben 2014 trendinin zirvesi olarak BIST'in 100 bini görmeyeceğini düşünüyorum.

Bu ay sonunda 96 binin biraz üstünde bir nihai zirve bekliyorum.

Haziran'da FED faiz artışı ve dolar indexinde yukarı yönlü kırılmayla birlikte, tüm global marketlerde trend dönüşüne hazırlanmak gerekiyor.

GARAN...

ORTA VADE....

2016 dibinden gelen trend BIST 100'ün 93.800'ü geçmesi gibi yeni bir zirve getirmeyebilir.

Çünkü bu sayıma göre 2 minor zirve kalmış.

2013 zirvesi 10.80, 2015 zirvesi 10.40.

KISA VADE..

Referandum beklentisi ile başlayan son ralli henüz bitmedi.

2 minor zirvesi kaldı.

Sayfa 109/303 İlkİlk ... 95999107108109110111119159209 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •