Sayfa 84/1001 İlkİlk ... 3474828384858694134184584 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 665 - 672 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - II

Cafe Trend&Trade - II

Galatasaray Şampiyonlar ligi gruplarında Paris Saint German , Real Madrid ve Club Brugge ile eşleşti .

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

2. IMG-20190829-WA0000.jpg

Selanik ten,Atatürk ün evinden saygılar...

3. Ek 23148

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

UEFA Yılın Futbolcusu Ödülü, Lionel Messi ve Cristiano Ronaldo'yu geride bırakan Liverpool'lu Virgil van Dijk'ın oldu.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Cumhurbaşkanı Medya Oscarları ödül töreninde konuşuyor .

Erdoğan : Sosyal Medyada yalan haberlerin hakimiydi doğrulara göre kat kat fazladır .

Erdoğan : Tarihinin en düşük faizine ulaşan , imf’e borcunu bitiren Türkiye’de önce ağaç bahanesiyle gezi olayları ateşlendi , kimi sözde sanatçıların merkezinde olduğu bu olaylarda ülkemizin sokakları karıştırıldı . Sosyal medya bu olayda adeta bir provakasyon üssü olarak kullanıldı .

Erdoğan : Gezi’den sonuç çıkmayınca 17-25 Aralık’ta Fetöcüler tarafından hükümet hedef alındı . Dönemin ana muhalefet partiside fetonun yalan furyasına arka çıktı . Biz tüm gücümüzde milli iradeye sahip çıkarken , muhalefet grup toplantılarını Fetonun propaganda kürsüsüne çevirdi . Ana muhalefet , muhalefet demokrasiyi korumak yerine fetonun siyasi uzantısı gibi davranmayı tercih etti .

Erdoğan : Filistin , Suriye , Mısır ‘daki ilkeli duruşumuz bazılarını rahatsız etmektedir

Erdoğan : Türkiye’nin başarıları uluslararası medyada hak ettiği yerini bulamıyor . Ülkemizdeki bazı medya kuruluşlarıda manşetleriyle bu değirmene su taşıyor .

Erdoğan : Gazeteciler gibi siyasetçinin de en büyük sermayesi doğruluk ve dürüstlüktür .

Erdoğan : 40 seneyi aşan siyasi hayatımızda şartlar ne olursa olsun milletimize doğruları konuştuk doğruları anlattık .

Cafe Trend&amp;Trade - II

Erdoğan : Şiddet ve hakaretten uzak olan , ne kadar aykırı olursa olsun tüm fikirlerin temsil edildiği bir basın istiyoruz

Sayfa 84/1001 İlkİlk ... 3474828384858694134184584 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •