Originally Posted by watcher46 Dakika 90,vurdu gol oldu..... Ben sabah aksam g.t s. gol olmuyor da, bu mu gol oldu!
DOLAR 5 GAYME OLACAK! Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Originally Posted by reha kaya Ben sabah aksam g.t s. gol olmuyor da, bu mu gol oldu! Sizin maçlar,Real Madrit,Çemişkezek Spor karşılaşmasına benziyor Reha Bey,sonuç baştan belli;20:0---30:0,ama maalesef küme düşme yok Gund,sürpriz golcü,Ahmetg nin kaptırdığı topu direk doksana çaktı..
Originally Posted by watcher46 Sizin maçlar,Real Madrit,Çemişkezek Spor karşılaşmasına benziyor Reha Bey,sonuç baştan belli;20:0---30:0,ama maalesef küme düşme yok Gund,sürpriz golcü,Ahmetg nin kaptırdığı topu direk doksana çaktı.. Valla doğruya doğru, bu forumda 15 yildir varım, maşallah dediğimin forum ömrü 1 ay surmez! Emme bir tek bu G. heriflen, baş edemedim yahu!
Originally Posted by reha kaya Valla doğruya doğru, bu forumda 15 yildir varım, maşallah dediğimin forum ömrü 1 ay surmez! Emme bir tek bu G. heriflen, baş edemedim yahu! Abla değilmiydi abi o ne herifi? Yinemi cins değiştirdi ?
Ytd
Originally Posted by doctor Abla değilmiydi abi o ne herifi? Yinemi cins değiştirdi ? Valla forumda ayip olmasın diye G. Amed abi diyoruz, abla desek olmayacak simdi!
Forum Rules
Yer İmleri