Sayfa 969/1001 İlkİlk ... 469869919959967968969970971979 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 7,745 - 7,752 arası.

Konu: PARA PİYASASI FONLARI ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by Sulo Yazıyı Oku
    Olabilir. Eylül ayında hisse senedi piyasalarında yukarı hareket bekliyorum kendi adıma. Yurtdısı hisse tutan fonlar da iyi getiri sağlayabilir.
    Bakalım göreceğiz eylül ayı nasıl geçecek hareketli olacak gibi geliyor bana.Ama hareket ne yönde olacak kestirmek güç

2.  Alıntı Originally Posted by Sulo Yazıyı Oku
    Tesekkurler. Guzel fiyat bence. Nereden bakiyorsunuz bu fiyata?
    Oyak yatırımda hesabınız olması gerekiyor görmek için. Tacirleri de oyak yatırım gibi zannettik o yüzden TCD için fiyat belki Tacirlerde gözükür denmişti ama olmadı. OBP benimde takibimde bu arada

3. Bir sorum olacak; bankaların portföy şirketlerinin Serbest fonları var. Bankanın kendi web sitesinden girip almaya çalışıyorum. Serbest fonlar listede yok.

Serbest fonların satım kanalı farklı mı? Nasıl satın alınabiliyor?

Misal TEB ve Garanti nin serbest fonları TEFAS ta görünüyor. İşlem görmüyor diyor. Başka kurumdan alınamıyor. Ama kurumun kendi web sitesinden görüp alabilmeyi umuyordum. Fikri olan var mı?

Cok uzun dusunmeyelim ustadim
    Eylul ayinda ne yapacagindan ziyade persembe aksami ne yapti bu tcd onu dusunmek lazim

5.  Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    Bir sorum olacak; bankaların portföy şirketlerinin Serbest fonları var. Bankanın kendi web sitesinden girip almaya çalışıyorum. Serbest fonlar listede yok.

Misal TEB ve Garanti nin serbest fonları TEFAS ta görünüyor. İşlem görmüyor diyor. Başka kurumdan alınamıyor. Ama kurumun kendi web sitesinden görüp alabilmeyi umuyordum. Fikri olan var mı?
    Serbest fonların satım kanalı farklıdır. Doğrudan aracı kurumdan almanız gerekiyor. Almak için SPK tebliğindeki nitelikli yatırımcı kurallarına haiz olmanız gerekmektedir.
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

6.  Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    Bir sorum olacak; bankaların portföy şirketlerinin Serbest fonları var. Bankanın kendi web sitesinden girip almaya çalışıyorum. Serbest fonlar listede yok.

İzahnamelerini okuyun orada yazar nasıl alınıp satıldığı.

Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    İzahnamelerini okuyun orada yazar nasıl alınıp satıldığı.
    Ustad hayirdir gunduzemi gectiniz

8.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Ustad hayirdir gunduzemi gectiniz
    Tokyo'dan yazdığımı varsayın, malum şu anda Tokyo'da gece

Sayfa 969/1001 İlkİlk ... 469869919959967968969970971979 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz