Sayfa 17/1000 İlkİlk ... 715161718192767117517 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 129 - 136 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by Blackhawk48 Yazıyı Oku
    Bist in 100 bin olmasına birşey kalmadı ki
    Önemli olan endeksden ziyade fonun elindeki hisse pozisyonu. Gayet de iyi seçimler yapılmış ve yapılıyor.
    Eral bey gibi %30 ekgyo almamışlar
    ekgyo benim de midemi bulandırdı biraz. Yani 2017'den gelen düşüş trendini kırdı gibi, bir de olası faiz indiriminden faydalanır diye düşündü herhalde. Başka bir açıklama düşünemiyorum.

2. TCD portföyü bu hafta açıklasa da elimizi yükseltecek miyiz azaltacak mıyız bilelim. Fonun bu yükselişini DURDO KURDO ile açıklamak zor. Başka bir enstrümanda film çeviriyorlar.

3. Spek malzemesi olmasın paralarımız da...

4.  Alıntı Originally Posted by Sulo Yazıyı Oku
    TCD portföyü bu hafta açıklasa da elimizi yükseltecek miyiz azaltacak mıyız bilelim. Fonun bu yükselişini DURDO KURDO ile açıklamak zor. Başka bir enstrümanda film çeviriyorlar.
    Perşembe günü açıklanacak.

Alıntı Originally Posted by karkacxx Yazıyı Oku
    Spek malzemesi olmasın paralarımız da...
    O ne ustadim

6.  Alıntı Originally Posted by karkacxx Yazıyı Oku
    Google Sheets'te javascript kullanarak yapmak mümkün. Ben bu şekilde verileri çekiyorum.
    Çok teşekkürler üstad, fonksiyonu denedim şimdi. TCD için 1,384534 değerini verdi. Herhalde TCD dışındaki fonlar için işimize yarar ama TCD"yi ne yaparız bilemedim.

Peki "https://ws.spk.gov.tr/PortfolioValues/api/PortfoyDegerleri/" adresini nereden buldunuz ? SPK sitesinde buna ilişkin bilgi var mı ?

7.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    O ne ustadim
    Borsada Spek: Genel olarak borsada kullanılan bir terimdir. Spekülatör kelimesinin kısa yazılışıdır. Tahtayı kurgulayıp istediği gibi yöneten, istediği hareketi yaptıran kişi kurum yada robotlardır. Spek bir hissede spekülasyon yapan kişi yada kurumdur..

8. Tcd ilk fiyat 30 dakika sonra beklemede kalın.

Sayfa 17/1000 İlkİlk ... 715161718192767117517 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •