Dolarda düşüş kaçınılmaz başlığına bir bakın derim adamlar buraya;malum başlık diyor,ha birde kitapçı yeni nikle işbaşında..
![]()
Dolarda düşüş kaçınılmaz başlığına bir bakın derim adamlar buraya;malum başlık diyor,ha birde kitapçı yeni nikle işbaşında..
![]()
İTO hala eski enflasyon sepetini kullanıyor,
TÜİK olarak kendilerine yeni bir enflasyon sepeti hediye etmeyi düşünüyoruz..
Gördüm hocam az kızarınca gene hortlamışlar..birisi var geriside müritleri galiba...tekkeye dönmüş orası...
Genel Yön yukarı mı kardeşim, yukarı..1 geri 2 ilerimi evet o da öyle..
1 dolar 1 tl mi olacak, yine sıfır atmadığımız sürece hiç bi zaman olmayacak..
Türkçe anlama kapasitesinden yoksun olup yanlış başlık altında olmak.. bence konuşmaya bile değmez..
Tesadüfen gördüm..
Tarih boyunca çoğunlukla ekonominin temeli altın bazlıdır..
Gelmiş geçmiş en konvertibil ticaret aracıdır..
Doların bu kadar kıymetli olmasının nedeni de bir zamanlar altın karşılığı olması nedeniyle tüm dünyada geçerli bir para olması ve dünya ticaretinde yaygın olarak kullanılabilmesidir..
Ve dünya sahnesinde önemini yitirmesine de BENCE altın gibi bir karşılığının olmaması ve ABD tarafından kafasına göre basılıp ticari baskı aracı olması sebep olacaktır..
Ayrıca (varsa) altın yıldızdan, altın çıkarabilmek için birkaç yüzyıl (iyimser tahminle) sonra icat edebileceğimiz uzay mekiğimizi GECE serinliğinde YILDIZ'a indiririz artık [emoji2] ..
Bence OV ve UV'de $ durumu tüm dünya için sallantılı..
YTD..
SM-N950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dolar/TL < 5.70
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer İmleri