Sayfa 493/1024 İlkİlk ... 393443483491492493494495503543593993 ... SonSon
Arama sonucu : 8185 madde; 3,937 - 3,944 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by Happy Yazıyı Oku
    bunu dün yazsaydınız keşke.
    bir de mt'nin işi mi yok yolda bekliyor?

Paranın kokusunu almıs olmalı......

2. Geçen ay, Vakıf'dan usd'a %3.70 almıştım; Vakıf'dan usd'a güncel oran alan oldu mu? İşlemi devam edenlere karşı çok ketumlar, öğrenebilirsem ben de ortama yazarım...

3. bu hafta oranlar sabit goruluyor bankaların internet adreslerinden baktıgım kadarıyla ..bankaların konut kredileri artmıs olmalı cunku konut piyasası haralde hareketlendi galiba bikac aydır kervan gecmez olan etrafımdakii yeni binalara gelen giden cogalmaya basladı

Alıntı Originally Posted by trion Yazıyı Oku
    bu hafta oranlar sabit goruluyor bankaların internet adreslerinden baktıgım kadarıyla ..bankaların konut kredileri artmıs olmalı cunku konut piyasası haralde hareketlendi galiba bikac aydır kervan gecmez olan etrafımdakii yeni binalara gelen giden cogalmaya basladı
    Bende aynı durumu fark ettim ama alıcı yok...sadece bakıyorlar

Neyse piyasada 14 üzeri faiz var.... Ben dahil birçok arkadaş 14 üzeri bağladı...Şimdi asıl mesele 15 üzerini ne zaman yakalayacağız

5. bu GLP de merkez bankası çok hızlı hareket etmeli mayıs enflasyonu çok yüksek gelecek, denge GLP oranı bu aralar en az 14,25 olmalı, bu arada likit fonlarda şu an rezalet durumda getiri var ve memnun değilim. günlük banka algoritması sanki otomatik çarpan ile hesap yapıyor, hep günlük 0,03 geriye dönük 6 ay ortalama çarpan aynı, gün sayısı 180 , ortalama günlük getiri 0.03
    Parayı hedefiniz yapmayın. 1$ Elli kuruş olacak
    duhul: eylül 2012

6.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Bende aynı durumu fark ettim ama alıcı yok...sadece bakıyorlar

Neyse piyasada 14 üzeri faiz var.... Ben dahil birçok arkadaş 14 üzeri bağladı...Şimdi asıl mesele 15 üzerini ne zaman yakalayacağız
    Hareketlensin iyidir kgf kredileri nin ustune birde konut kredileri artarsa tl ye olan talep cogalir bizim oranlar yukselir en azindan dusmez haziran da 15 olabilir 6 aylik bilanco kapamalari ile belki daha fazlasi izleyip gorucez

7. Mevduat faizi yükselişi durdu bu hafta

8. tbank 14.50 32 gün

Sayfa 493/1024 İlkİlk ... 393443483491492493494495503543593993 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •