Sayfa 87/1000 İlkİlk ... 3777858687888997137187587 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 689 - 696 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Edremit / Körfez
    Gönderi
    3,210
     Alıntı Originally Posted by yorgun nihilist Yazıyı Oku
    Yarın çıkış yapıyorum yfv'den büyük hayal kırıklığı girişte de nemalandırma yok bulaşmayın bence, tahville ilgisi var dediler ama 3 gündür - 24,0 ve - 2 getirdi, sabahtan satıyorum artık 3 güne ne verirlerse salı gpg ağırlığım artacak böylece
    yfv güzel kazandırdı hakkını almayım
    yoğun giriş olduğunu görünce hemen çıktım

GPG gibi şeffaf yönetilen başka bir fon var mı bildiğiniz? Bu fon dünyasına keşke daha önce girseymişiz. Enteresan ve eğlenceli gerçekten araştırması.
    Son düzenleme : esramarka; 06-09-2019 saat: 00:29.
    Paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir. Kendi aklınıza ve tecrübelerinize göre yatırımlarınıza yön veriniz.

3. GPG ile ilgili bir süredir yazılanları okuyorum, sanki genel olarak bu fona bir güven var. Bunun sebebi sadece yatırımcıyla olan ilişki mi yoksa başka sebeplerde var mı acaba?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4.  Alıntı Originally Posted by esramarka Yazıyı Oku
    GPG gibi şeffaf yönetilen bir fon var mı bildiğiniz? Bu fon dünyasına keşke daha önce girseymişiz. Enteresan ve eğlenceli gerçekten araştırması.
    Doğrudan irtibat kurabilirsiniz tüm fonlarla, izahnamelerindeki iletişim numaralarından arayıp bilgi alabilirsiniz her konuda.

Alıntı Originally Posted by investor35 Yazıyı Oku
    GPG ile ilgili bir süredir yazılanları okuyorum, sanki genel olarak bu fona bir güven var. Bunun sebebi sadece yatırımcıyla olan ilişki mi yoksa başka sebeplerde var mı acaba?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Risk düzeyi düşük tabi buna göre getirisi de düşük bir fon.PPF.nin bir tık üstü getiri vaadediyor.
    Ama kayıp olmayacak demek değil.Mesela Mayıs ayı GPG için toptan kayıp olmuş.

fon fiyatlarını günlük olarak çekebileceğimiz ve excel'e aktarabileceğimiz bir kaynak bilen yok mu?

TEFAS tabloda yansıtmadığı için excel'e alamıyoruz fon fiyatlarını otomatik olarak.

Gedik ayrı bir pencerede açıyor değerleri onları da aktaramıyoruz.
    Paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir. Kendi aklınıza ve tecrübelerinize göre yatırımlarınıza yön veriniz.

6.  Alıntı Originally Posted by esramarka Yazıyı Oku
    fon fiyatlarını günlük olarak çekebileceğimiz ve excel'e aktarabileceğimiz bir kaynak bilen yok mu?

TEFAS tabloda yansıtmadığı için excel'e alamıyoruz fon fiyatlarını otomatik olarak.

Gedik ayrı bir pencerede açıyor değerleri onları da aktaramıyoruz.
    http://www.spk.gov.tr/SiteApps/Portf...irimFonlari/YF

7. Serbest fonlara giriş çıkış haftada bir Cuma dan Cuma ya oluyormuş. Emir vererek işlem yapılıyormuş. Online işlem yapılamıyor.

8. okt mk %24.73

gpg mk %74.16

Sayfa 87/1000 İlkİlk ... 3777858687888997137187587 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •