Biz kendimiz fon yapalým bist 100, ons, anl, petrol![]()
demekki eksi artý bizi baðlamaz eksi piyasada bile artý yaparýz demeleri ondanmýþ (ons) dün saat 5 kadar baktýðýmda bugün hisse fiyatlarýna göre 800 1000 yapar demiþtim 5 ten sonra hisselere sert satýþ gelince bide akþam onsu duyunca mart karý yaðdý galiba demiþtim 1 2 hafta önce alanlara biþey yok þuan için ya dün alanlara ve de önceki gün alnalara ben 0.60 eksi tahmin etmiþtim 1 1.5 sakat sakat 400 600 mk demek onsta tam kumar gibi tek yön yüklenmiþler bu ons 250 dolardý ýrak savaþýnda ise 300 dolarlardaydý þurada yüzde 20 30 yaptý bi kaç ayda ya çinle dünkü haber gibi anlaþýrlarsa ek yönlü hard pozisyon mu alýnýr yüzde 80 hisse derken perþembeden ptesiye 4 günde gitti 50 günlük faiz hani diyorlardýya bi günde 50 günlük faiz veriyor diye
Madem veriler açýklanmýþ (ben niye göremiyorum onu bilemedim, içeriden bilgi alma var, alýn bunu) analizimizi yapalým sayýn üstadlar. Görüleceði üzere yukarý yönde þaþýrttý ama aþaðý yönde þaþýrtmadý hamdolsun.
Böylece OBP haftalýk bazda % 1.11 getiri ile kapatmýþ oldu. TCD'nin yanýnda sönük bir rakam ama olsun. Tekrar iyi hafta sonlarý.
Yer Ýmleri