Sayfa 125/1000 İlkİlk ... 2575115123124125126127135175225625 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 993 - 1,000 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1. Mart Nisan aylarından beri takip ediyorum sizleri çok bilgili ve bilgileri ile yardımcı olan insanlar var .Fil ile başladık, ist ,yfv derken portföyü yarı yarıya TCD ve GPG yaptım risk alarak. Eski bir bankaci olarak inanın bankacılar hiçbirşey bilmiyor burayı takip etseler onlara bile burası eğitim yuvası olur.

SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    ons yıl sonu 1600 önümüzdeki yıl 1900 olacak diyen ciddi firmalar var, ama o laflara bel bağlamak ne kadar doğru bilemem.
    ABD-Çin tamam iş dese ne 1900'ü ons olur 1200.
    herkes bişey söyler hep gazlamak için düşen için dahada düşecek 3 5 misli çıkmış bişey için sürekli çıkacak derler hep revize ederler gel gel taktiği bundan 6-7 sene önce altın zirvedeyken herkes alıyordu onları döviz kurtardı kağıt para dönemi altın 300 dolarken 2002 sonu 2003 başı gibi kapalıçarşıdan 24 ayar saf altın almıştım 875 dolar tepesi var 1000 dolar olacak dediğimde birisi nabıcan o tenekeyi demişti sonra 1000 değil 2000 geldi nerdeyse herkes atladı 5 10 bin vb diye onun için her şey ali cengiz zamanı gelince sırayla hepsi gider gelir anlaştık dese dediğiniz gibi ons 1200 1300 e geldiği yere dönse fon yüzde 20 eksi mi yazacak yani şuan tepede millete vermiş oluyolar mı demek

3. dostlar toplanın mkk tcd fiyatı açıklanmış yeni fiyat mk 119 görünüyor (gün başına)

birileri kontrol etsin lütfen

4.  Alıntı Originally Posted by m.exclusive Yazıyı Oku
    burada bütün gün TCD'nin portföyündeki hisselerin gün içi getirileri üzerinden TCD'nin bugünkü perfonması hesaplanmaya çalışıldı
    oysa ki fon yöneticisinin söylediği şu "gün içi o kadar çok işlem yapıyoruz ki (açığa satış,ters pozisyon,viop vb) hisselerin performansı bazen ikinci planda kalabiliyor tıpkı dün ve bugün altındaki LONG pozisyonun bizi terste bıraktığı gibi" dedi

ama şunu da ekledi "her ay 8-10 gün eksi yazabiliriz ama artı yazdığımız günler eksi yazdığımız günlerden daha çok ve daha yüksek getirili oluyor geçtiğimiz aylara dikkat edin lütfen"

son olarak da portföy değeriniz her geçen gün artıyor bu sizin getirinizi etkiler mi? diye sorduğumda
    "hayır şimdilik bir sıkıntı yok ama 30 yada 35 milyona geldiğimizde bir durup bakacağız belki fonu bu rakamlardan sonra alıma kapatabiliriz amacımız ne kadar para gelirse gelsin portföyü büyütelim biz kazanalım değil kendi istediklerimizi yapabileceğimiz bir büyüklükteki portföye ulaşıp önce müşterilerimize kazandıralım sonrasında bizde kazanıyoruz zaten"dedi

fon yöneticisinin söyledikleri bunlar ilgilenenlere duyurulur
    herkese bol kazançlar dilerim...
    Keşke forumu söyleseydiniz buraya üye olsa iyi olur yatırımcıların sorularına cevap verirdi.
    İletişim 0 gpg den örnek alsınlar..

5. yeni tcd fiyatı 1,4175 mkk fiyatı

6.  Alıntı Originally Posted by investor35 Yazıyı Oku
    Syn. admustafa işte bunu profesyonel fon yöneticilerinden bekliyoruz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Sn.investor35 profesyonel olması malesef bunu yapabileceği anlamına gelmez Ben şahsen ayda %7-8 para kazandırabiliyorsam bir portföye neden başkasının parasını yöneteyim param yoksa kredi çeker borç bulur kendi portföyümü yönetirim

7.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Sn.investor35 profesyonel olması malesef bunu yapabileceği anlamına gelmez Ben şahsen ayda %7-8 para kazandırabiliyorsam bir portföye neden başkasının parasını yöneteyim param yoksa kredi çeker borç bulur kendi portföyümü yönetirim
    Doğru söylüyorsunuz ama benim psikolojim bu taze işlere müsait değil, test ettim [emoji16]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

8.  Alıntı Originally Posted by m.exclusive Yazıyı Oku
    burada bütün gün TCD'nin portföyündeki hisselerin gün içi getirileri üzerinden TCD'nin bugünkü perfonması hesaplanmaya çalışıldı
    oysa ki fon yöneticisinin söylediği şu "gün içi o kadar çok işlem yapıyoruz ki (açığa satış,ters pozisyon,viop vb) hisselerin performansı bazen ikinci planda kalabiliyor tıpkı dün ve bugün altındaki LONG pozisyonun bizi terste bıraktığı gibi" dedi

ama şunu da ekledi "her ay 8-10 gün eksi yazabiliriz ama artı yazdığımız günler eksi yazdığımız günlerden daha çok ve daha yüksek getirili oluyor geçtiğimiz aylara dikkat edin lütfen"

son olarak da portföy değeriniz her geçen gün artıyor bu sizin getirinizi etkiler mi? diye sorduğumda
    "hayır şimdilik bir sıkıntı yok ama 30 yada 35 milyona geldiğimizde bir durup bakacağız belki fonu bu rakamlardan sonra alıma kapatabiliriz amacımız ne kadar para gelirse gelsin portföyü büyütelim biz kazanalım değil kendi istediklerimizi yapabileceğimiz bir büyüklükteki portföye ulaşıp önce müşterilerimize kazandıralım sonrasında bizde kazanıyoruz zaten"dedi

fon yöneticisinin söyledikleri bunlar ilgilenenlere duyurulur
    herkese bol kazançlar dilerim...
    Yani o da kapı önüne bırakılan paranın sorun olabileceğini kabul etmiş haklı olarak.
    Fonun rutinini bozacak bu iş
    Her gün çuval çuval gelen parayı nasıl verimli kullacaksınız, zorluklar başlıyor.

Yukarda da yazdım zaten her ay 7 - 8 gün eksisi var zaten ama kat kat çıkarmış eksiyi.

Tek sıkıntı kapı önündeki paralar.

Sayfa 125/1000 İlkİlk ... 2575115123124125126127135175225625 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •