Sayfa 749/917 İlkİlk ... 249649699739747748749750751759799849 ... SonSon
Arama sonucu : 7329 madde; 5,985 - 5,992 arası.

Konu: KUTPO - Kütahya Porselen

1. Aynen katılıyorum Venedik arkadaşa. 👍😆😆

2. Bu şirket NG Seramik firmasından 10 milyon tl'lik ne alımı yapabilir? Spk değil de Vergi Denetim Kurulu'na başvurmak gerekir. İlişkili taraf alımlarının bende takipçisi olacağım.

3.  Alıntı Originally Posted by kafkas26 Yazıyı Oku
    Ben kabul ettim zaten.
    Buradaki yatırımcılar hep milyoncu.
    [emoji1787]
    Siz bekleyin biraz daha dedim
    Kötü bir şey demedim.
    Hedef benimde 1 milyon.
    O paraya ulaştığımda size burada çok para kandıracağım .
    Hiç şüpheniz olmasın.
    [emoji1787]

SM-M105G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Allah uzun ömür versin işallah kazanırsınız ama bunu kendin yapmalısınız senin bu paylastigin hisseler vatsap twitir gibi grup ta para ile millete tiyo diye satıyorlar.
    Teknik ten tam anlayan kişi alacağı yeri ve satacak yeri iyi bilir ama 100 200 hisse alarak maliyet düşüren den milyon sermayeye ulaşması imkansız ilk önce kar hedefini revize etmelisin asgari ücret nedir

Arkadaş a sordum milli piyango bileti almış çıksa ne yaparsın diye anlattığı şeyleri duyunca boşuna uğraşma sana para gelse bile senin hayallerin mahalle dışına cikamiyor onun için sen dedim zaten ordasın ne gerek var hayatında pek birsey değişmeyecek.

Teşekkür ederim cümlemize inşallah.
    Bundan 15 yıl önce forexte battım.
    Çünkü hiç bir şey bilmeden girdim.
    Ne nasıl oluyor diye araştırınca işin tekniği olduğunu gördüm.
    Ama bu sefer forex değil Bist de bu işi yapacaktım.
    Çok net karar aldım ben bu işi öğreneceğim.
    Önce teknik ile başladım aylar geçtikçe on görülerim gerçekleştiğini gördüm.
    Temel analiz le devam ettim.
    Ama gördüm ki bizim borsamız temel analiz ile paralel çalışmıyor.
    Onun üzerinde pek durmadım.
    Takas analizini öğrenmeye başladım.
    Takas ve teknik gerçekten para kazandırıyor.
    Yeterki tabloyu doğru oku.
    Şimdi küçük bir aile ortamımız var.
    Burda üç beş alıp satıyoruz işte.
    Rabbim herkesin ekmeğini yağlı etsin.
    Bol kazançlar hepinize.
     Alıntı Originally Posted by Efe kuzey Yazıyı Oku
    Allah uzun ömür versin işallah kazanırsınız ama bunu kendin yapmalısınız senin bu paylastigin hisseler vatsap twitir gibi grup ta para ile millete tiyo diye satıyorlar.
    Teknik ten tam anlayan kişi alacağı yeri ve satacak yeri iyi bilir ama 100 200 hisse alarak maliyet düşüren den milyon sermayeye ulaşması imkansız ilk önce kar hedefini revize etmelisin asgari ücret nedir

Arkadaş a sordum milli piyango bileti almış çıksa ne yaparsın diye anlattığı şeyleri duyunca boşuna uğraşma sana para gelse bile senin hayallerin mahalle dışına cikamiyor onun için sen dedim zaten ordasın ne gerek var hayatında pek birsey değişmeyecek.

Teknik olarak bu hafta yine gecenkine oranla daha sert ve daha hacimli bir yükseliş bekliyorum.
    Pazartesi ilk emirler benden[emoji1787]
    Aylık olgunlaşmış
    Haftalık teğit ediyor.
    O büyük yükselişe çok az kaldı.
    Silkeleme olabilir.
    Dikkatli olun
    Y.T.D.

6. Yeni bir haftaya başlayacağız. Geçen haftanın son günü 5,17 TL hareketi güzel bir hareketti fakat piyasa bozulunca güzel bahane edilip 4,96 TL’ye kadar satıldı. İşlem hacmi artışı zaten bu hareketin bir habercisiydi. Alıcılar geldiği sürece yukarı tepki verecektir. Bizim için kritik seviye 4,90 TL. Buradan aşağıya gelmememiz gerek. Gelirsek satışlar artabilir.

7. Tahtacı 5 altında toplayıp 5 üstünde vermekten vazgeçmeden sağlıklı bir yükseliş zor gibi,
    Birileri bunun oyuncağını elinden alacak da ama bu sığlıkla zor gibi.

Tabiki endeksin p.tesi eksi açacağını düşünerek kapanışta verdi malları, endeks tekerine taş koydu, şimdi bekle ki tekrar 5 altında toplasın mallarını, bu oyunlardan gına geldi artık.
    Son düzenleme : bawer; 09-09-2019 saat: 10:23.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

8. Yalnız Nafi’nin tahtacısı çok tembel! Hiç yeni strateji yok, yıllardır aynı strateji ve hareketler! Sıkıldık artık, biraz heyecan kat tahtaya bizler de yanılalım. Tahtacı profesyonel diyelim. İnan çok sıkıcısın! YTD

Sayfa 749/917 İlkİlk ... 249649699739747748749750751759799849 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •