Sayfa 978/999 İlkİlk ... 478878928968976977978979980988 ... SonSon
Arama sonucu : 7989 madde; 7,817 - 7,824 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz III

1. silkeleme işi tamam sazan sarmalı başarılı şimdi 120 loading benjoda 5,5 döner mi acaba
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

2.  Alıntı Originally Posted by ayhanol1 Yazıyı Oku
    Bence yoktur. Dolarda 5.60 altı yok artık. Sadece kendi yandaşlarına hisse aldırmak için hafta sonu beklentisi yarattılar .. Gerisi hikaye... Merkez bankası kararından sonra dolar ve altın yukarı devam eder. Faizleri sıfıra bile indirseler ki indiremezler. İnsanlar artık bu BİST batakhanesine bulaşmaz diye düşünürüm..
    Emekli ikramiyesinide biste gömdüm, geçenlerde yazdıgım gibi bist100. Eski zirveyi görecek
    Diye düşünüyorum

3. Ne ala memleket , işsizlik bitti , yatırımlar süper , orta doğu çözüldü , tüm komşularla aramız düzeldi.Bu coğrafyanın parlayan yıldızı olduk, Almanya bizi kıskanıyo.
    Bu kafayla dolar 3 lira yolcusu , bist 200 bin demek de mümkün tabii...
    Hayırlı günler...

Paylaşımlarım sohbet amaçlıdır...
    Bu forumda yazdığım yazılar yatırım tavsiyesi içermemektedir.Yazdığım yazıdaki ifadelerden etkilenip de yatırım yapan veya yaptığı yatırımdan vazgeçen kişilerin hareketlerinden sorumlu değilim.Tüm yazılarım paylaşım,sohbet ve geyikten ibarettir...

4.  Alıntı Originally Posted by philosopher Yazıyı Oku
    Ne ala memleket , işsizlik bitti , yatırımlar süper , orta doğu çözüldü , tüm komşularla aramız düzeldi.Bu coğrafyanın parlayan yıldızı olduk, Almanya bizi kıskanıyo.
    Bu kafayla dolar 3 lira yolcusu , bist 200 bin demek de mümkün tabii...
    Hayırlı günler...

Paylaşımlarım sohbet amaçlıdır...
    Şahsen bazı enstrümanlara kategorik olarak karşı olunmasını doğru bulmuyorum. Bist denince aklınıza yekpare bir varlık geliyorsa hatalısınız. Bist'de farklı sektörler, farklı bilançolar var, hepsini aynı kefeye koymak mümkün değil.

Dolara tapmak ya da tümden tukaka etmek de doğru değil, zamanı var, seviyesi var, uygun fiyatla alınır ve satılır. Söylemekten dilimde tüy bitti, kademeli alım satımın hem borsada, hem dolarda yatırımcıya kazandıracağı bir dönemdeyiz. "bu kadar da olmaz" seviyelerinde sürüden ayrılarak kademeli ters işlem yapmak bu piyasalarda kazanmanın tek formülüdür.

Kısacası ne batacağız, ne uçacağız, yalnızca sürüneceğiz. Sürünürkende hafifte olsa yükselinir, sonra tekrar zemine yaklaşılır, yani dar bir bantta ilerlenir. İşte bu dar bandın alt ve üst noktaları alım satım yerleridir. Kademeli alım satımda bu noktalara ilişkin yaptığınız tespitin yanılma paylarına karşı sigortanızdır. Bu taktiğin en güzel tarafıda borsa, döviz nereye giderse gitsin mutlaka bir manevra imkanınız vardır. Yani hiç bir zaman seyirci kalacak kadar pozisyonunuzun esiri olmazsınız.

Lafım size değil ortayadır, yanlış anlama olmasın. saygılar..

.
    Son düzenleme : ekfuture; 08-09-2019 saat: 15:49.
    - - - - - - - - - -- - - - -- -- - - - - - - - - -
    Winter is coming...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    Itibar puani haketti bu yazi kesinlikle ama sistem verdirmedi.
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Alıntı Originally Posted by savasC Yazıyı Oku
    aciga satis mi yapmislar..
    ya bi gecin istanbula falan kayyum atamasini , yav he he diyip gecin..
    daha benim aslanlar 35 , fener 13 olacak..
    aciklamami yapacakmis, hey guzel Allahim ya..
    mb kararina kadar yukari ; oyna devam..
    bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..

Alıntı Originally Posted by stonhand Yazıyı Oku
    Cuma bütün portföyü bağladım kardemird ye, 1 yıllık düşen trendi kırdı ve cuma net bir keriz silkelemesi yaptı. Ak çete sagolsun iş başında öyle kolay para yok diyor.
    Bunkadar kotu haber akisina 2017 deki gibi bistte güzel bir ralli bekliyorum zaten banka hisseleri de şişti mis gibi sanayilerde yürür gider BIST ams ak çete ara ara silkeler ayrı konu.
    Yok Fırat'ın dogusu yok kayyum yahu s400 temmuzda kuruluyordu ne oldu 2020 baharına atıldı ve son dakikaya kadar akçete kurucaz deyip yerliyi döktü yabancıyla yandaşı zengin etti. Gene aynı oyun oynanıyor ne suriyeyr ABD ve Rusya onay vermeden girebilirler nede isyanbula kayyum atayabilirler hep boş yapiyorlar ama bilinçli çünkü insider trading parası tatlı geldi
    kesinlikle yanlis strateji..
    bir enstrumana tum portfoy baglanmaz, sepet yapilir..kayyum haberi dogru olsa tabana satis yapamazdin..
    bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..

8.  Alıntı Originally Posted by metin68 Yazıyı Oku
    silkeleme işi tamam sazan sarmalı başarılı şimdi 120 loading benjoda 5,5 döner mi acaba
    İmza tarihin yaklaşıyor metin
    Paylaşımlarım Yatırım Tavsiyesi Değildir

Sayfa 978/999 İlkİlk ... 478878928968976977978979980988 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •