Originally Posted by Webster Emmi gencligimde rakiyla kahvalti yapmisligim var Hem de ac karinla mideyi bir calkalardim Sonra yemeye baslardim... Emmi yok en fazla abi, daha bebeler yeni yeni başladı amca demeye.
DOLAR 5 GAYME OLACAK! Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Originally Posted by reha kaya Yemeklere şap koysan, ucuza gelir! Ustad Bana mangal atesi lazim kor alev degil Sap katarsak sobali zamani bilirmisiniz bilmemde Sabahin korunde sonmus sobanin kulune dondurur😃😃😃
Originally Posted by Webster Ustad Bana mangal atesi lazim kor alev degil Sap katarsak sobali zamani bilirmisiniz bilmemde Sabahin korunde sonmus sobanin kulune dondurur O zaman derdinizin çaresi Staglan şap değil, baska ilâç bakalım.
Originally Posted by reha kaya O zaman derdinizin çaresi Staglan şap değil, baska ilâç bakalım. Syn kaya Medwig gelecek yine tepemize 😃
Originally Posted by Webster Syn kaya Medwig gelecek yine tepemize �� Ne yapacak, burada önemli bir mevzuya parmak atiyoruz, ne diyecek kökünden kestirin mi?
Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203
Neler oldu
Originally Posted by admustafa Neler oldu Valla benim takip edebildigim, bayan MT ilen başladılar, milyonlarca spermle devam ettiler, daha sonra Yasin okudular, şimdi ise Stag'dayız!
Forum Rules
Yer İmleri