günaydın arkadaşlar
yeni bir hafta yeni bir başlangıç..
herkese güzellikler getirsin
DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Apo heykeli dikicisi Demirtaş Cehepe korumasında, heykeli dikilesi Apo ve Osman Akape korumasında!!
ŞeyitRıza'nın ŞeyhSait'in heykelleri de hala yıkılmadı onlar da koruma altındalar!!
Akapenin Cehepenin Apo'yu asmaya niyetleri de yok, eceliyle ölünce onun heykeli de Rıza'nın Sait'in yanına dikilecek herhal....
Ne diyelim şimdi? Bunlar Türk halkının oy verdiği partiler işte..
Mazoşist bir iklim hüküm sürüyor bu topraklar üzerinde... Tez zamanda bu iklimden kurtulalım herkese hakettiği cezayı verelim..
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Erdoğan: Faize dayalı sisteme karşı çıkmamızın sebebi sistemin insani yükünün de ağırlaşmış olmasıdır.
Erdoğan: 17-25 Aralık darbesiyle seçilmiş hükümetle beraber ekonominin omurgasını oluşturan projelerde vardı.
Erdoğan: 15 Temmuz darbe girişiminin ekonomiyi de merkeze alan bir ihanet olduğunu biliyoruz.
Erdoğan : Küresel ekonomide işaretleri görülen yeniden yapılanma eğilimini bir fırsat olarak görüyoruz.
Erdoğan: Son 2 yıldır yaşadığımız tecrübeler bankacılık dışı finansman yöntemlerinin ne kadar önemli olduğunu gösterdi. Bu dönemde kamu dışındaki bankacılık sistemimiz reel sektöre yeteri kadar destek sağlamadı.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Erdoğan: Katılım Bankacılığı diye bir kavram olamaz. Katılım finans sitemi ile reel sektöre gereken destek verilmeli.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer İmleri