Artan

277,75 10 18:10
54,45 10 18:10
291,50 10 18:10
11,78 9.99 18:10
39,64 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

19,17 -10 18:10
42,00 -9.99 18:10
58,85 -9.95 18:10
7,81 -9.92 18:10
100,00 -9.83 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

8.423.783.298,90 18:10
8.279.675.248,75 18:10
7.897.836.716,17 18:10
7.784.719.756,22 18:10
7.554.836.368,50 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 1/2 12 SonSon
Arama sonucu : 8100 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by Ahmet Buğra Yazıyı Oku
    3,60 ı da gördü.
    Emtialardan dovize olan geçişin yükselişi gibi sanki, sizce devam eder mi yoksa tersine dönebilir mi? Uzman arkadaşlarım yorumlarsa sevinirim.
    Teşekkürler
    Aynı fikirdeyim. Burası doların yükselişine inananların paylaşım yeri ise, boş temenniler yerine grafik veya analizlere dayalı, bu işi bilen kişilerin doyurucu yazılarını görmek isteriz. Yok sa mahalledeki kıraathane de, pazarda , sütçüde yapılan muhabbetten farkı kalmıyor.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
     Alıntı Originally Posted by ihtiyar Yazıyı Oku
    Aynı fikirdeyim. Burası doların yükselişine inananların paylaşım yeri ise, boş temenniler yerine grafik veya analizlere dayalı, bu işi bilen kişilerin doyurucu yazılarını görmek isteriz. Yok sa mahalledeki kıraathane de, pazarda , sütçüde yapılan muhabbetten farkı kalmıyor.
    Buyrun siz başlatın o zaman.

Grafik veya analize dayalı doyurucu yazılarınızı yazın..

3.  Alıntı Originally Posted by DeliKAN Yazıyı Oku
    Buyrun siz başlatın o zaman.

Grafik veya analize dayalı doyurucu yazılarınızı yazın..
    Sizinle çene yapacak halim de vaktim de yok. Ben diyorum çanakkale boğazı, siz ne anlıyorsunuz. Ben bu işin tekniğini, analizini bilsem anında yazarım merak etmeyin. Bilenlere de saldırmayın ki , rahatça yazsınlar.

4.  Alıntı Originally Posted by ihtiyar Yazıyı Oku
    Sizinle çene yapacak halim de vaktim de yok. Ben diyorum çanakkale boğazı, siz ne anlıyorsunuz. Ben bu işin tekniğini, analizini bilsem anında yazarım merak etmeyin. Bilenlere de saldırmayın ki , rahatça yazsınlar.
    ihtiyar her cephede.
    Değerli arkadaşlar, takım vb. tutar gibi pozisyon tutup bazı hoş olmayan sözlere mazur kalmak beni kırıyor. Benim kırdığım da olduysa şimdiden özür dilerim. Artık yazmayacağım. Selamlar, saygılar.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3

O zaman, bilmiş bir tavırla topiğe ayar çekmeye çalışmayın...

Bilenler (topiğe ayar çekmeye çalışanlar yüzünden) yazmıyor..

Çanakkale boğazı diyerek bile, bu işe 25 yılını vermiş, eğitimini almış, karşılık beklemeden bilgisini, tecrübesini ortaya koyan insanlara saygısızlık ediyorsunuz..

Farkında değilsiniz..

Lafı nasıl diyeceğinizi bilirseniz, kimseyle çene çalmak zorunda kalmazsınız...

"Hoo vardır, çift sürdürür.. Hoo vardır, saban kırdırır." Anadolu Atasözü.

Dünya kadar grafik ve yabancı kaynaklı veriler paylaşıldı. Hepside oldukça doyurucu idi . ama baştakiler sata sata doymak bilmedi diyorsanız o başka tabi. Araba motoru bile üretemeyen ülkemiz %100 yerli helikopter üretiyor böyle haberler yapılıp milletin gözü bir güzelce boyanıyor. Alt gözlüğü takmış gibi önümüzden başka bir sey görmüyoz. yok efendim 2023 de uçak yapacakmışız. 15 yıldır iktidarda olan bir parti 6 yılda bunları yapacak . Gel gelelim kıraathanede ve pazarda yapılan muhabbetler hep türkiyenin gerçekleri. Antalyada pazarcı bir abimizin sorularına bile cevap veremeyen bir iktidar kötü yönetim abidesi... Düne kadar yanık mektuplar yazılan sevdalarını dile getirdikleri adamı sonra hiç alakaları yokmuş gibi kandırıldık demeleri...yazıklar olsun ülkemi kandıranlara

Alıntı Originally Posted by eksina Yazıyı Oku
    Dünya kadar grafik ve yabancı kaynaklı veriler paylaşıldı. Hepside oldukça doyurucu idi . ama baştakiler sata sata doymak bilmedi diyorsanız o başka tabi. Araba motoru bile üretemeyen ülkemiz %100 yerli helikopter üretiyor böyle haberler yapılıp milletin gözü bir güzelce boyanıyor. Alt gözlüğü takmış gibi önümüzden başka bir sey görmüyoz. yok efendim 2023 de uçak yapacakmışız. 15 yıldır iktidarda olan bir parti 6 yılda bunları yapacak . Gel gelelim kıraathanede ve pazarda yapılan muhabbetler hep türkiyenin gerçekleri. Antalyada pazarcı bir abimizin sorularına bile cevap veremeyen bir iktidar kötü yönetim abidesi... Düne kadar yanık mektuplar yazılan sevdalarını dile getirdikleri adamı sonra hiç alakaları yokmuş gibi kandırıldık demeleri...yazıklar olsun ülkemi kandıranlara
    O uçak her seçimde "göklerde" uçuyordu yanılmıyorsam. Ne hikmetse göremedik gerçi. 2019 da eğer buralarda olursam mutlaka fotoğrafını çekip paylaşır, bu yazıyı da bulursam eklerim altına
    Bitmeyen Uçak Sevdamız...
    Bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine...

8.  Alıntı Originally Posted by Ahmet Buğra Yazıyı Oku
    O uçak her seçimde "göklerde" uçuyordu yanılmıyorsam. Ne hikmetse göremedik gerçi. 2019 da eğer buralarda olursam mutlaka fotoğrafını çekip paylaşır, bu yazıyı da bulursam eklerim altına
    Bitmeyen Uçak Sevdamız...
    avrupa bizi niye kıskanıyor sanıyorsunuz ?
    akp görünmez uçak yapmış.
    gerçi kendileri de görmüyor, ama olsun..
    halkımız biliyor ya , o yeter.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •