Sayfa 992/999 İlkİlk ... 492892942982990991992993994 ... SonSon
Arama sonucu : 7989 madde; 7,929 - 7,936 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz III

1. persembe faiz acıklamalarına kadar hedefledikleri 5,5* kur hedefi tutmayacak sanırım

2.  Alıntı Originally Posted by cumartesi71 Yazıyı Oku
    Mesajı gönder tuşuna basar basmaz,satış yedi. Bora Bey,'in dediği gibi burayı okuyorlar herhalde. Bugün hareketler kadın kavgası veya at yarışı tadında.
    Göstermiş olduğun olgunluğa hayran kaldım.

Sağolasın.

3.  Alıntı Originally Posted by savasC Yazıyı Oku
    senin hocayi gorursen bir sor bakalim..
    2000 yilinda tupras ne kadarmis, aselsan ilk borsaya kote oldugunda ne kadarmis.?
    onca temettu , onca bedelsiz bolunme sonrasi fiyatlari kaca gelmis, bi s2m bilmiyorsan konusmayacaksin..
    1987 de imkb 100 dolar bazlı kaçmış, şimdi kaç .Herkes sanki gidecek hisseleri biliyor bistin ortalama getirisine bakılır.Ona bakarsan etiler inci büfe de yılda yuzde 1500 yaptı.

Alıntı Originally Posted by jmk99 Yazıyı Oku
    Yarım yamalak olmaz o iş.
    Sonu 75.
    Benim tahminim 316.9 o başka...
    Ya 16,75 ya da 15,75 olur. %99 300, %1 400 baz puan diye düşünüyorum.

Lenovo P1a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alıntı Originally Posted by loner Yazıyı Oku
    1987 de imkb 100 dolar bazlı kaçmış, şimdi kaç .Herkes sanki gidecek hisseleri biliyor bistin ortalama getirisine bakılır.Ona bakarsan etiler inci büfe de yılda yuzde 1500 yaptı.
    Etiler İnci Büfe [emoji23][emoji23][emoji23]
    3-5 kişinin elinde oyuncak bir senet.
    Kafalarına göre takılıyorlar. Çarpacak adam arıyorlar.
    2013 den beri borsa döviz bazında milleti perişan etti (bir kaç senet dışında) ve etmeye de devam edecek görünüyor bu iktidar devam ettiği sürece.

Alıntı Originally Posted by cevdet _060 Yazıyı Oku
    bir sonraki mb.toplantısı kasım ayında mıydı acaba ordan da bir faiz indirimi gelirse faizden para kazanma dönemi biter.
    Gerçek enflasyon verilerine göre zaten kazanç yok.

7. Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz III

Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    Etiler İnci Büfe [emoji23][emoji23][emoji23]
    3-5 kişinin elinde oyuncak bir senet.
    Kafalarına göre takılıyorlar. Çarpacak adam arıyorlar.
    2013 den beri borsa döviz bazında milleti perişan etti (bir kaç senet dışında) ve etmeye de devam edecek görünüyor bu iktidar devam ettiği sürece.

Borsa paranın yer değiştirmesi ve yeni taşıyıcı hamallar bulma yeri değil mi .

Ben sağlam hisseleri 5 yıl önceki tepeden tl bazlı 4 Te birine düşünce alıyorum bu yolu izleyince çok bir kayıp olmuyor biraz bekleme maliyeti o kadar

Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir

8. "Avrasya Araştırma: CHP yıllar sonra birinci parti"

"Avrasya Kamuoyu Araştırma Şirketi'nin yaptığı son ankette CHP uzun yıllar sonra ilk kez birinci parti olarak çıktı. Ankete göre 'hukuksuzluk algısı' AKP'ye yüksek oranda oy kaybettirirken, Davutoğlu ve Babacan'ın etkisi de oy kaybında rol oynadı."

Bu haber doların niçin zaptedilemeyeceğinin açıklıyor bence. Şimdiye kadar piyasalar hükümeti istemiyordu, şimdi bu fikre seçmenlerin çoğunluğu da katılıyor. Erken seçimlere kadar böyle gideriz artık...
    - - - - - - - - - -- - - - -- -- - - - - - - - - -
    Winter is coming...

Sayfa 992/999 İlkİlk ... 492892942982990991992993994 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •