Sayfa 614/1013 ÝlkÝlk ... 114514564604612613614615616624664714 ... SonSon
Arama sonucu : 8100 madde; 4,905 - 4,912 arasý.

Konu: Dolarda Yükseliþ Kaçýnýlmaz

1. Yukarýdaki tabloda görülen gelen teklif ile ihale miktarý arasýndaki farkýn Kamu Bankalarý ve KÝT'lerden

gelen yoðun talepten kaynaklanýyor.

Kamu borcu düþük deniyor. Kamu, döviz borcu yüksek olan Özel Sektörü Döviz silahý ile öldürüyor.

2.  Alýntý Originally Posted by Ahmet Buðra Yazýyý Oku
    3,60 ý da gördü.
    Emtialardan dovize olan geçiþin yükseliþi gibi sanki, sizce devam eder mi yoksa tersine dönebilir mi? Uzman arkadaþlarým yorumlarsa sevinirim.
    Teþekkürler
    Ayný fikirdeyim. Burasý dolarýn yükseliþine inananlarýn paylaþým yeri ise, boþ temenniler yerine grafik veya analizlere dayalý, bu iþi bilen kiþilerin doyurucu yazýlarýný görmek isteriz. Yok sa mahalledeki kýraathane de, pazarda , sütçüde yapýlan muhabbetten farký kalmýyor.

Duhul
    Feb 2017
    Ýkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
     Alýntý Originally Posted by ihtiyar Yazýyý Oku
    Ayný fikirdeyim. Burasý dolarýn yükseliþine inananlarýn paylaþým yeri ise, boþ temenniler yerine grafik veya analizlere dayalý, bu iþi bilen kiþilerin doyurucu yazýlarýný görmek isteriz. Yok sa mahalledeki kýraathane de, pazarda , sütçüde yapýlan muhabbetten farký kalmýyor.
    Buyrun siz baþlatýn o zaman.

Grafik veya analize dayalý doyurucu yazýlarýnýzý yazýn..

4.  Alýntý Originally Posted by sermo Yazýyý Oku
    Eyyyyy Milletim Soyuluyorsunuz.

Efendim Londra’da para piyasasýnda TL faizleri çok düþtü; Merkez Bankasý swap iþlemleri ile bunu yukarý itmeye çalýþýyor. Aksi halde kur yükselebilir.

http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/...tiyor-40451505
    1250000000*3.60*0.0125/365=154109 TL
    elimizin kiri.
    Deðerli arkadaþlar, takým vb. tutar gibi pozisyon tutup bazý hoþ olmayan sözlere mazur kalmak beni kýrýyor. Benim kýrdýðým da olduysa þimdiden özür dilerim. Artýk yazmayacaðým. Selamlar, saygýlar.

5.  Alýntý Originally Posted by DeliKAN Yazýyý Oku
    Buyrun siz baþlatýn o zaman.

Grafik veya analize dayalý doyurucu yazýlarýnýzý yazýn..
    Sizinle çene yapacak halim de vaktim de yok. Ben diyorum çanakkale boðazý, siz ne anlýyorsunuz. Ben bu iþin tekniðini, analizini bilsem anýnda yazarým merak etmeyin. Bilenlere de saldýrmayýn ki , rahatça yazsýnlar.

6.  Alýntý Originally Posted by ihtiyar Yazýyý Oku
    Sizinle çene yapacak halim de vaktim de yok. Ben diyorum çanakkale boðazý, siz ne anlýyorsunuz. Ben bu iþin tekniðini, analizini bilsem anýnda yazarým merak etmeyin. Bilenlere de saldýrmayýn ki , rahatça yazsýnlar.
    ihtiyar her cephede.
    Deðerli arkadaþlar, takým vb. tutar gibi pozisyon tutup bazý hoþ olmayan sözlere mazur kalmak beni kýrýyor. Benim kýrdýðým da olduysa þimdiden özür dilerim. Artýk yazmayacaðým. Selamlar, saygýlar.

Duhul
    Feb 2017
    Ýkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
     Alýntý Originally Posted by ihtiyar Yazýyý Oku

O zaman, bilmiþ bir tavýrla topiðe ayar çekmeye çalýþmayýn...

Bilenler (topiðe ayar çekmeye çalýþanlar yüzünden) yazmýyor..

Çanakkale boðazý diyerek bile, bu iþe 25 yýlýný vermiþ, eðitimini almýþ, karþýlýk beklemeden bilgisini, tecrübesini ortaya koyan insanlara saygýsýzlýk ediyorsunuz..

Farkýnda deðilsiniz..

Lafý nasýl diyeceðinizi bilirseniz, kimseyle çene çalmak zorunda kalmazsýnýz...

"Hoo vardýr, çift sürdürür.. Hoo vardýr, saban kýrdýrýr." Anadolu Atasözü.

Sayfa 614/1013 ÝlkÝlk ... 114514564604612613614615616624664714 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •