Sayfa 200/1000 İlkİlk ... 100150190198199200201202210250300700 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 1,593 - 1,600 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by sevinen Yazıyı Oku
    Eylül 1'den itibaren mk ortalaması.
    Ortalama derken ? Günlük mü nasıl bir hesap bu üstadım ?

2.  Alıntı Originally Posted by blade Yazıyı Oku
    alark kaç gündür eksideydi, bugün yine eksi yazıyor, diğer hisselerin durumu nasıl?
    EKGYO %1.59 oranında artmış görünüyor ama GPG'nin portföyünde hala var mı bilmiyorum

3.  Alıntı Originally Posted by blade Yazıyı Oku
    alark kaç gündür eksideydi, bugün yine eksi yazıyor, diğer hisselerin durumu nasıl?
    Paylaşımlarım Yatırım Tavsiyesi Değildir

4. tcdd nin hisselerinin çoğu eksi alarko zaten yüzde 2 eksi bu çıkışta düzeltmesini yapıyor bu fonun sorunu öngörülebilir değil ve çok prim yaptığı için son 3 ve 1 ayda takılmış durumda yüzde 82 hisse var türev yüzde 10 ama bi haftadan beri eksi newstr ye katılıyorum ons ayrı takip et hisseyi hisse portföyünü bu fonun hisselerini takip etmekten piyasayı takip edemiyorum perşembe borsa eksi değildi bu eksi cuma eksi aşağı yukarı aynı dün borsanın altında kaldı getirisi sonuçta negatif getiri borsanın altında

5.  Alıntı Originally Posted by John Dutton Yazıyı Oku
    tcdd nin hisselerinin çoğu eksi alarko zaten yüzde 2 eksi bu çıkışta düzeltmesini yapıyor bu fonun sorunu öngörülebilir değil ve çok prim yaptığı için son 3 ve 1 ayda takılmış durumda yüzde 82 hisse var türev yüzde 10 ama bi haftadan beri eksi newstr ye katılıyorum ons ayrı takip et hisseyi hisse portföyünü bu fonun hisselerini takip etmekten piyasayı takip edemiyorum perşembe borsa eksi değildi bu eksi cuma eksi aşağı yukarı aynı dün borsanın altında kaldı getirisi sonuçta negatif getiri borsanın altında
    Araya kötü kağıtları toplamış ne yaptığı belirsiz,birde %10 türev var ama doğrudan etkiliyor.
    Dediğim gibi mantıklı değil bu iş kafa kafaya verip bir fon çıkarmamız lazım bu akşam.
    Paylaşımlarım Yatırım Tavsiyesi Değildir

6.  Alıntı Originally Posted by Maydonozcu Kamil Yazıyı Oku
    Ortalama derken ? Günlük mü nasıl bir hesap bu üstadım ?
    Örnek üzerinden gidersek sanırım daha net olacak, OBP 1 eylül itibari ile günlük mk oranları sırasıyla aşağıdaki gibi.

(34,56)-(34,56)-(224,66)-(96,19)-(105,71)-(82,72)-(-1,62)-(-1,62)-(-1,62)-(38,85)

hepsinin toplamı / toplam gün sayısı = eylül ayı içerisindeki ortalaması yapıyor.

Özetlemek gerekirse gpg üzerinde bir performans sunmuş TCD'ye yaklaşmış. Tabi siz derseniz ki hisse yoğun fonlar varken (EIP ADP vs) OBP zaman kaybı sizin görüşünüzdür saygı duymak gerekir.

7.  Alıntı Originally Posted by NewsTR Yazıyı Oku
    hisse kapanışları dünkü kapanış değil 1 haftadan beri güncellenmemiş bugün gördüğü fiyatlar doğruda şokla kordsa almışlar galiba yeni

8. 28 milyonluk portföyün % 82'sini hissede tutup T+1 valörle işlem yapmak. Valla hayranım bu adamlardaki cesarete. Hadi 3-5 milyonu bir şekilde çevirirsin de fon biraz daha büyürse nasıl yapacaksın bunu Veyselim.

Sayfa 200/1000 İlkİlk ... 100150190198199200201202210250300700 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •