“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Xiamoi alın daha güzel
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
iOS 13 , 19 Eylül’den itibaren telefonlara yüklenebilecek
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
gooooll.......................
Afferim len Cenk..![]()
3 adet telefon kullanıyorum,samsung s 4 mini-s 6-s9 plus...hobi olarak eski amatör foto ve videocu olduğumdan 1976 yılından beri çekim yaparım,eski makineler çok ağırdı ve çok hantaldı,peşinden sony ve fuji mini aldım,sony mini DVD kamera ve peşi Canon Mark 3,Mark 3'ü oğlana verdim çekim yapıyor yönetmen olduğundan...neyse benim elektronik,makine vs merakım hiç bitmez...şimdi s6 ve s 9 plus kullanıyorum,hafif çekimleride çok güzel,s9 plus 256 gb alanı ile fena değil,o saydığınızın çoğu özelliği var,bu aldıklarımı hep piyasanın yarı fiatına aldım,kamera özelliği iphoneden çok iyi,Huawei P en son serisi çok iyi diyorlar çekim için,leica kamerası kullanıyor,leica fotoğraf makinesini zamanında kullanmıştım,canon,sony,fujiden ve rus makinesi kiev vsden farkı yoktu...şimdi minicik mercek ve sensörlerlen cepler harikalar yaratıyor,çoğu kişilere bakıyorum hepsinin elinde çekim yapıyorlar,artık sanırım biz demode olduk,sadece benim oğlan profesyonel olduğundan o aldı benim yerimi,oda aç yönetmen,çünkü çekimleri hep denetime maruz kalıyor,zaten ekipleride bozuldu,çoğu ABD,Avrupa ve Avusturalyaya basıp gittiler bu hökümet zamanında burada iş yapılmaz diye![]()
Yer İmleri