Estaðfurullah pek anlamýyorum sadece takip ediyorum. Bakalým yarýn 14 den sonra nasýl olacak? SM-N9000Q cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Estaðfurullah pek anlamýyorum sadece takip ediyorum. Bakalým yarýn 14 den sonra nasýl olacak? SM-N9000Q cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kötüde olsa iyide olsa bi kar satýþý gelebilir beklenti dahilinde olursa beklenti bitti diye gel gel yapýp bi satýþ yapabilirler kötü olursa kötü oldu diye ama yükselen piyasaysa eðer yükselecekse kötü haberleri ve satýþlarý emer görmez genelde kýsa vadeli zayýf kalýr satýþlar sadece düzeltme olarak mehter gibi düþünebiliriz trendleri hem aþaðý hem yukarý olarak bunu göreceðiz
Tcd hisse portföyü 0.96 deðer artýþý ile günü kapadý. Geri kalan 10.6 m TL ile inþ iyi iþ cikarmislardir.
SM-N9000Q cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Fonlara olan ilgi artýyor gibi hissediyorum her geçen gün. Çünkü insanlar doðru düzgün faiz alamýyor, döviz ve haliyle altýn piyasasý oynak ve çok karýþýk, borsa desen kurtlar sofrasý. Ayrýca tahvil, bono gibi konseptler ortalama bir vatandaþ için fazla karýþýk ve bu ürünleri alýp satmak pek de kolay deðil.
Gerçekten hýzlý karar vermek, piyasayý okumak, haberleri yakýndan takip etmek gerekiyor. Kaç kiþinin bu kadar zamaný ve bilgisi var ki?
Fonlar güzel bir araç haline geldi þu ortamda. Tek istediðim fon paylarýnýn borsada alýnýp satýlmasý ETF'ler gibi.
tcdd bugün 0.96 primle kapandý borsada hisse portföyü olarak tabiki ons türev iþlemler ve þuan neye yatýrdýklarýný göremediðimiz 11 trilyona yakýn nakiti kenarda býrakarak normalde yüzde 1 civarý yarýn sabah artý olur fon onsla bu törpülene bilirde yüzde 2 ye de çýkabilir elindeki bu nakitle yarýn göreceðiz webster ustaya býrakýyoruz sözü ve yorumu1 hafta sonra fon ilk defa artýya geçebilir artýk borsanýn bu kadar yükseliþine raðmen tcdd fon zedelerin dikkatine... geçmiþ olsun diyelim bi aksilik olmazsa
GPG %0.1 yaptý bu arada
Gpg de 0.1 deðer artýþý olmuþ
Yer Ýmleri