-

Originally Posted by
senersen
ahanda geldi hoca
Nereden izliyorsunuz. Haber kanallarında yok.
-
Ahmet Davutoğlu : AK Parti yönetimi aldığı ihraç kararıyla 18 yıl önce kurulan AK Parti'yi tasfiye etmiştir
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-
Ahmet Davutoğlu ve ihracı istenen diğer AKP'liler, partilerinden istifa ettiklerini açıkladılar.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
-
-
Ahmet davutoğlu: Yeni bir siyasi hareketi inşa etmek sorumluluğumuz
-
Bakan albayrak: Türkiye'nin güçlü mali tabloları güven veriyor
-
*albayrak: Tcmb enflasyonla mücadele için bağımsız hareket ediyor
*albayrak: Merkez bankası enflasyonla mücadele noktasında bağımsız bir şekilde önlemlerini almaya devam ediyor
*albayrak: Yüzde 15 oranında daralan kredi hacmi önemli bir endişe kaynağı olarak duruyor
albayrak: Yurt içi tasarrufları artırmak için önemli bir politika girişimi açıklayacağız
-
...12 AYLIK CARİ FAZLA TEMMUZ'DA 4,45 MLR $..
Bu CARİ FAZLA, TÜFE hilesiyle %1,5 küçülme açıklanmasının tam bir yalan olduğunu gösteriyor.
Ben diyeyim %6 sen de %7....
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri