Sayfa 74/540 İlkİlk ... 2464727374757684124174 ... SonSon
Arama sonucu : 4317 madde; 585 - 592 arası.

Konu: ULUSE - Ulusoy Elektrik

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    çanakkale-kocaeli
    Gönderi
    148
     Alıntı Originally Posted by m.efe Yazıyı Oku
    Ulusoy a aselsan vs gibi ucuk benzetmeler de yapmayin arkadaslar...aselsanin 3 aylik net karina bu yillik ciro ile bile yaklasamaz...

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    EVET YAZAN BENİM
    Yazma sebebimde aselsan ın daha önce yaptığı hızlı büyümeyi yapacağına inancım , genç nesil ULUSOYLARIN DEVRALDIKLARI ŞİRKETİ İLERİYE GÖTÜRECEKLERİ ve hala da bu şekilde inanıyorum.
    siz (mefe) daha önce ki kendi yazınızda FK sı 1-2 olan şirketi alırım(isteyen site paylaşımlarına bakabilir yapmanız gereken nikine tıklamak hepsi bu ) diye yazdınız, doğru mu ? aselsan'ın ki 28 - uluse 12 , buraya kadar doğru mu ?, fk sı 10 olan pahalıdır sizce ,kim olursa olsun değil mi? kar edipte FK sı 1-2 olan bana 1 şirket gösterebilirmisiniz ? hangisi ? çok merak ettim .inanın en azında bir 5.000 lot uluse satıp ondan alacağım.

ilginç olanı bilanço kalemlerinde yapılmış olan oynamaları görüyorum, anlatıyorum , fakat hani bir söz vardır siz dünyanın en iyi öğretmeni de olsanız ancak karşınızdakinin anlaması kadar anlatabilirsiniz.inatla direnmeleri yüzünden ve şahsi sataşmalarından dolayı artık elime geçen bilgileri paylaşmama kararı aldım , şahsi sataşmadan dolayı da bu yazıyı yazdım.

2. Logo,
    Adel,
    Otokar,
    Aselsan,
    Ttrak,
    Egeen....
    Yukarda yazmış olduğum şirket hisselerini zamanında inanılmaz düşük fiyatlardan alıp da hiç bir şey kazanamayanlarin feryatlarina rastlamış olabilirsiniz borsa forumlarında.
    Neden sattıklarını kendileri bile hatirlamiyorlardir.
    Ulusoy elektrik bu efsanelerin yaptığını yapabilir mi?
    Zaman gösterecektir bunu. Ama büyüme potansiyeli olması ciddi bir avantaj sağlıyor gelecek adına.
    4 kıtaya ihracat yapan Yurtdisindada fabrikaları olan bir kurumun ortaklarıyız.
    Yurt içinde lider pozisyonu olduğunu yazanlar çoğunlukta.
    Son bilanço yeni fabrikaları henüz fiyatlayamadi düşüncesindeyim.
    Elinde olanlara bol şans diliyorum.
    Satmayı düşünenlerede,
    Yolunuz açık olsun dileklerimi iletiyorum.
    Yatırım tavsiyesi değildir...

3. https://i.hizliresim.com/374rvj.png

Ayın 5 inde 14.000 lotu 11.05 den sat,(piyasayı karın iyi geleceğine inandır) haftaya geri toplarsin. Şimdi bunun adı likidite sağlayıcılığı mı? Hayır : ******lık...

4. https://twitter.com/ulusoyelectric/s...32950341988352
    Bizim için çalışmaya devam edenler var.

5. Bugun hangi aracı kurumlar alıp satmış paylaşa bilirmisiniz

GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Burada yazdıklarım tamamen kendi senaryolarımdır YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR....

7. Gedik süpürdü bugün
    Burada yazdıklarım tamamen kendi senaryolarımdır YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR....

İspanya'da Ulusoy Elektrik Gaz Yalıtımlı RMU Hücreleri Tercih Edildi

Ulusoy Elektrik sektör devleri arasındaki yerini güçlendirerek pazardaki her geçen gün daha çok tercih edilen marka haline geliyor.

Ulusoy Elektrik uluslararası kalite standartlarına göstermiş olduğu uyum ile Dünya’nın farklı ülkelerinin elektrik şebekelerinde Türk markasının yer almasının gururunu yaşatıyor. Ulusoy Elektrik sektör devleri arasındaki yerini güçlendirerek pazardaki her geçen gün daha çok tercih edilen marka haline geliyor. İspanyol firma ile yapılan anlaşma doğrultusunda 4 adet*RMU*hücre sevkiyatı gerçekleştirilecek.*
    Ulusoy Elektrik, URING serisi komple gaz yalıtımlı RMU’lar 36kVa kadar olan sekonder dağıtım şebekelerinde kullanılmak üzere IEC standartlarına göre üretilmektedir. URING tip RMU’lar farklı konfigürasyonlarda alternatifler sunan kompakt yapısı, minimize edilmiş boyutları, 4 veya 5 pozisyona kadar fonksiyonları ayni tanka birleştirme özelliği ve modüler RMU’larla kolayca bağlanabilmeleri gibi kolaylıklar sunmaktadır. Orta gerilim dağıtım sistemlerinde kullanılan gaz yalıtımlı hücreler zorlu iklim şartlarında kesintisiz enerjilendirme görevi yapabilmektedir.

GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 74/540 İlkİlk ... 2464727374757684124174 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •