Dün komedi bi yazı yazmışım. suudi petrol fabrikalarına 2 saldırı sonucu suudi katiller petrol üretimini durduruyor ama petrol fiyatları yerinden kıpırdamıyor diye...
Kimsede çıkıp demediki "lam oooolm bugün pazar piyasalar kapalı."
Aynısı bi kez daha olmuştu, tatil günü BIST endeks niye kıpırdamıyor diye 2 saat araştırma yapmıştım. Hakkatende 2 saat aranmıştım. Tabi arada köşe yazarı denenvampirleride okuyordum...
Her neyse, dün tatilmdi o sebeple gıpraşmamış, ancak sonuç değişmeyecek, petrol fiyatları göstermelik biraz yükselir, sonra eski yerine iner.
İşin ilginci, dün bu haberi veren ekonomi haber siteleride, sadece haberi verdiler, azartesi petrol fiyatları ne olur diye ek yapmadılar. Hali ile uyanamadık.
30 yıldır çalıştımmı aşırı yoğun çalışırım, bayrammış, yılbaşı tatili imiş pek aldırmam. O sebeple günlerin ayrımı bende pek gelişmedi.
Her neyse. Endeks düşük açıldı...USD yide inanılmaz şekilde hala alıyorlar.
Alanlar doviz ile iş yapan sanayiciler iş adamları değil, onlar yeterince alıyor duruyor, sonucunu düşünmeden anormal alanlar yatırım amaçlı alanlar, dovizle işi olmayanlar.
Bakalım nereye kadar gidecek. Belkide arka planda IMF ile yada benzer kurumla anlaşma yapsın diye tayyip e baskı yapmaya çalışan londra yahudileridir. Anlaşma yaparsa, kopan yuları yeniden bağlayacaklar. Ancak at uyanmış durumda, yeşil çayırlarda özgürce otlayıp gübre bırakmanın tadını almış.
Zengin fetöcüleride bıraktılar. Onlarda sürekli alıyor olabilir, suudi katillerde.
fetö ile ilgili dün bir yazı okudum. Adamlar TR nin tüm damarlarına yerleşmişler ve kendi hazinelerine kan pompalayıp duruyorlar. Hala da devam ediyorlar. İlaç sektöründe bile soygunu yapanlar arasında büyük oranda fetö cüler var. Nerde para varsa oraya yerleşmişler.
özal ailesi ve akp nin desteği büyüktü bu grubun ülkeye çöreklenmesinde.
Yer İmleri