-
*tbb/aydın: Yapılandırma ile takibe düşen kredi birbirinden çok farklı-ntv
*tbb/aydın: (takibe düşen krediler) önemli kısmı yapılandırılarak tahsil imkanına kavuşabilir-ntv
*tbb/aydın: 46 milyarlık kredide enerjinin payı yüzde 20 civarında-ntv
*tbb/aydın: Karşılık tutarı türk bankalarını zorda bırakmaz-ntv
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-
*tbb/aydın: Bizim bilançolarda gizleyeceğimiz bir şey yok-ntv
*tbb/aydın: Türk bankacılık sektörünün aktif kalitesi çok iyi-ntv
*tbb/aydın: (kredi yapılandırma) 25 milyon tl'nin altındaki yapılandırmalar 'konfeksiyon' usulü olacak-ntv
*tbb/aydın: Faizler aşağı yönlü seyrini devam ettirecek-ntv
*tbb/aydın: Faizle ilgili beklentilerimiz doğru çıktı, faizde aşağı yönlü seyir devam edecek
*tbb/aydın: Bu yılın son çeyreği krediler için pozitif geçecek
*tbb/aydın: Yerli kredi derecelendirme şirketi, tl olarak borç verecek şirketlere not verecek
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
-
S.arabistan: Saldırı `şüphesiz' iran tarafından desteklendi
-
*tbb/aydın: Jcr avrasya ile hisse alımı konusunda görüşmelerimiz ve alternatifimiz devam ediyor
-
*fitch: Abd'nin mali zayıflığı kamu finansmanı ve finansman kredilerini vurabilir
-
Tbb/aydın: Yerli derecelendirme şirketi türkiye'de borçlanmak isteyen şirketleri değerlendirecek, kesinlikle hazine ve bankalara not vermeyecek
-
Tbb/aydın: (yerli kredi derecelendirme şirketi) ortak olsak da yönetmeyeceğiz, tamamen bağımsız olacak
-
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: "Erken seçim diye bir şey yok, seçimler bitti."
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri