Sayfa 252/467 İlkİlk ... 152202242250251252253254262302352 ... SonSon
Arama sonucu : 3731 madde; 2,009 - 2,016 arası.

Konu: MNDTR - Mondi Turkey Kağıt ve Ambalaj Sanayi A.Ş.

1. Rakamlara takılmayın sayın Rota siz hedefinizi seçin ve o rakama geldimi satın burda ki her rakamı kâle alırsanız çok huzursuz olursunuz.Bak maliyetini ne güzel dusurmusün buna sevinmen lazım rakam işi komutanların işi senin benim gibi emekçilerin değil.

2. Hisse seçimi şans işidir. Ben Tire yı seçmeden önce Dohol,Bants,Gs,Bjkas,gente,konya gibi şirketlerde gidip geldim ve Tire de karar kıldım bu işler nasip meselesidir ben nereden bilebilirdim adamların kompetan olduğunu Koca #tire dedim kurumsal dedim dünya şirketi dedim 1 milyar cirosu var dedim fakat aç it olduklarının hesabını bilemedim ve 1 yıldırda bunu cezasını çekiyorum. Kısmet Sayın Entrika nın dediği 2 heneli fiatları da gördüm yıllar evvel bu şirkette nasip ne diyim.

3.  Alıntı Originally Posted by ROTA Yazıyı Oku
    Umutlanmıştım, 2 yi geçer diye, maliyetimi zorla 2.15 getirdim. Gelirse satacaktım. Umutlarımı kırdınız.

şimdi 1.61-1.54 gelebilir diyorsunuz daha da umut tükendi, biraz bekleyelim mi , oralara gelirmi, biraz bilgi verin de rahatlayalım kardeş. biiz sizin gibi tak diye bilemiyoruz. ondan bundan medet umuyoz.
    ytd değil.
    Sen kendi hedefine odaklan..Ben spekle eğleniyorum.

Benim hedefim daha büyük...

SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by Entrika Yazıyı Oku
    Bazen hisse düşerken de kazanabilirsin...Ticarette para mal alırken kazanılır...Bundan sonrasını tahta yapıcımız eski Alka speği düşünsün... Nasılsa günü geldiğinde 1'i 5'e katlamakta mahir...Eee bendeki de malum "Katolik Nikahı" ben sorun görmüyorum...

İyi hafta sonları...

Babacığım yani şu sözleri söylemesen çatlarsın heralde...😉
    Elin gavurun oğlu ne yapsın senin katolik nikahını bilmem ne nikahını onlar içinde sorun yok demekki o yüzden bu halde tutuyorlar bu çakallar....
    Bunların tahta yapıcısı alka mı bilemem ama yaptıkları üç kağatçılıklar aynı olmuksan gibi sadece olmuksanın artısı borsadan çıkacak olmasını bildirmesi,dolaşımının düşük olmasıdır...
    Bizim çakallar ise ne mok yiyeceğini bildirmeyip yıllardır süründürerek yatırımcısına resmen işkence yapmaktadır....açıkcası hiç umurunda değiliz....
    Yapılanlarada yaptıkları her oyunada kimse bişey demediğene göre ringonun ahırı gibi ülkemizde her türlü at koştururlar...bu oyun böyle devam eder gider....nezamana kadar gider hiç bilinmez bir cevap gibi birşey bu...
    nasıl ? neden ? dersek eğer....

Kılavuza gerek yok yaptıklarından bellidir....!!!!

Kendimce birşeyler yazdım asla yatırım değildir...!!!

Abilerim sağolun, kız istemeye gideceğiz cebimizde bir kaç kuruş olsun dedik, kıza mı yanayım, paraların gittiğine mi bilmiyom.
    Vardiyadan başımı alamıyom çok çalışıyom ama kafamı bir türlü toplayamadım. Kimseyede söyleyemiyom, hisseye yatırdım diye , bilse anam babam beni keser, bankada sanıyor hala onlar. Yükseip gitmezse tez vakte kadar kızıda başkasına vererlerse moku yedik. Çok seviyom onu. Hadi be tire evlenene evlenecek olana bi düğün hediyesi yap.. Yukarıdakinler hesabı bitirsinler ya. bıktım artık bekarlıktan, canıma tak dedi. Evlenmek istiyom ama kaldık seneyemi nedir.

Yatırım değil evlilik kararımdır.

6.  Alıntı Originally Posted by Texasradikal Yazıyı Oku
    Babacığım yani şu sözleri söylemesen çatlarsın heralde...[emoji6]
    Elin gavurun oğlu ne yapsın senin katolik nikahını bilmem ne nikahını onlar içinde sorun yok demekki o yüzden bu halde tutuyorlar bu çakallar....
    Bunların tahta yapıcısı alka mı bilemem ama yaptıkları üç kağatçılıklar aynı olmuksan gibi sadece olmuksanın artısı borsadan çıkacak olmasını bildirmesi,dolaşımının düşük olmasıdır...
    Bizim çakallar ise ne mok yiyeceğini bildirmeyip yıllardır süründürerek yatırımcısına resmen işkence yapmaktadır....açıkcası hiç umurunda değiliz....
    Yapılanlarada yaptıkları her oyunada kimse bişey demediğene göre ringonun ahırı gibi ülkemizde her türlü at koştururlar...bu oyun böyle devam eder gider....nezamana kadar gider hiç bilinmez bir cevap gibi birşey bu...
    nasıl ? neden ? dersek eğer....

Kılavuza gerek yok yaptıklarından bellidir....!!!!

Kendimce birşeyler yazdım asla yatırım değildir...!!!
    Arada bir kaçıyor...[emoji23][emoji23][emoji23]

Bu arada 1.54'e verecek misin? Az kaldı 500K yapacağım...Şunun şurasında ne kaldı ki?

7.  Alıntı Originally Posted by ROTA Yazıyı Oku
    Abilerim sağolun, kız istemeye gideceğiz cebimizde bir kaç kuruş olsun dedik, kıza mı yanayım, paraların gittiğine mi bilmiyom.
    Vardiyadan başımı alamıyom çok çalışıyom ama kafamı bir türlü toplayamadım. Kimseyede söyleyemiyom, hisseye yatırdım diye , bilse anam babam beni keser, bankada sanıyor hala onlar. Yükseip gitmezse tez vakte kadar kızıda başkasına vererlerse moku yedik. Çok seviyom onu. Hadi be tire evlenene evlenecek olana bi düğün hediyesi yap.. Yukarıdakinler hesabı bitirsinler ya. bıktım artık bekarlıktan, canıma tak dedi. Evlenmek istiyom ama kaldık seneyemi nedir.

Yatırım değil evlilik kararımdır.
    Senin işin zor valla...Kız seviyorsa zaten senindir...Sevmiyorsa değil Tire seni kimse kurtaramaz...Mutluluklar dilerim...Düğününe özelden yaz hediyeni gönderelim...

Alıntı Originally Posted by Entrika Yazıyı Oku
    Arada bir kaçıyor...[emoji23][emoji23][emoji23]

Bu arada 1.54'e verecek misin? Az kaldı 500K yapacağım...Şunun şurasında ne kaldı ki?

Ağırlık ortalaması Cuma 1.65 olduğu için ilk hedef düşerse eğer..1.61 olur 1.54 şuan olmaz piyasalar çok kötü olursa 1.54 anca beklenilebilir...yoksa çok zor bence....ya 3 5 bakma yeter artık babacığım...😉
    Vereceğim en iyi nokta 1.61 babacığım...😉🤣🤣☺

Asla ytd...

Sayfa 252/467 İlkİlk ... 152202242250251252253254262302352 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •