Sayfa 74/153 İlkİlk ... 2464727374757684124 ... SonSon
Arama sonucu : 1220 madde; 585 - 592 arası.

Konu: Oralet Osman'dan Inciler

1.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Dogruluk payi nedir... Ses telleri bozuk keko dogrudur. Bu dogrudur.

Buna karsilik bile ne yazdim:

"Sen bizlerden hele bir ozur dile once kul fiyatlarini %30 dustu" dedigin icin...

Sen ne yazdin:

"Bilici, Traktor, Karel, Doas.'ta yaptiklarim..."

Yani benim yazdigimla tamamen alakasiz, hem videoyu, hem de yukardakini dogrulayan!
    tamam sodayı ilk alıp da tanımadığım sıralarda bazı şeyleri yanlış biliyorduk...ama öğrenip tanıdıkça doğruları bulmaya çalıştık...bana göre iyi tespitler de yaptık..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

Alıntı Originally Posted by obblomovv Yazıyı Oku
    Yine "kısmen" telif yedik...
    Hayırlısı...!
    Hello Keko!:

https://www.youtube.com/watch?v=XYPv...ature=youtu.be

Buna cevabinsa yukardakiler bayagi yavan kalmissin.
    Bunun sonunda "Pwned" yapmis seni oblo maalesef. Hem Kilerini, hem Cinerini hem de yanindaki manitani araklamis. Iyi bak nasil goz kirpiyor. Muahahahha

Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    dün senin için paylaştığım güzeldi ama..şu şaban ile cemalin diyaloğu...sert yüz sahnesi...

ama amaç zaten gülmektir bence doğruluk payı olmazsa da olur..
    Ona itirazim olmadi. Bakis acisi sonucta, olabilir. Begendim onu zaten, guzel oturmus.

4.  Alıntı Originally Posted by obblomovv Yazıyı Oku
    Helal keko!
    Adam nasıl motive olduysa paint öğrenmiş. Gerçi kendisinin yaptığından da emin değilim ama...
    Ayrıca ben kendim almamışım... Millete "SODA" alın dediğimi ima ediyor. Ayıp.
    Son olarak da bel altı sezonunu da açmış hayırlısı olsun.
    ama kızarsan silerim dostum...gerçekten de bunu söylüyorum...kimsenin kalbini kırmak istemiyorum...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

5.  Alıntı Originally Posted by obblomovv Yazıyı Oku
    Helal keko!
    Adam nasıl motive olduysa paint öğrenmiş. Gerçi kendisinin yaptığından da emin değilim ama...
    Ayrıca ben kendim almamışım... Millete "SODA" alın dediğimi ima ediyor. Ayıp.
    Son olarak da bel altı sezonunu da açmış hayırlısı olsun.
    Evet "sittir git" yazması hoş olmamış çünkü hiçbirimiz bu tür sözcükler kullanmadık paylaşımlarımızda, zaten onun için yazdım "hakaret etmeden" diye üstteki gönderimde.

Diğer dediklerin ise keko'nun tarzı. Savaşta herşey mübahtır ilkesiyle hareket ediyor. İşine gelmeyeni duymazlıktan geliyor. O zaman ya onun kurallarıyla devam etmek lazım ya da çizgini bozmadan kendi doğru bildiğin kurallarla.

İlki daha kolay ama.

6. keko hocam çok yüklenme hem kendine hem bilgisayarına.
    Nicelik değil, nitelik meselesine yor kafayı bence...

https://www.youtube.com/watch?v=o_XaJdDqQA0
    https://www.kisavade.com/
    Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.

7. insan borsada zarar edince mizahı çok gelişiyor...tavsiyemdir %10 zarar girsin insan ilk önce video montajcısı oluyor...ardından karikatürist ,sonra da şair..deneyin bir yıl sonra şair olmazsanız zararınız benden...

8.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    ama kızarsan silerim dostum...gerçekten de bunu söylüyorum...kimsenin kalbini kırmak istemiyorum...
    Yok be hocam.
    Yaptıklarımız karşımızdakinden çok, kendi zihnimizi, becerimizi ve mizah anlayışımızı gösteriyor.
    Herkes kendinden sorumlu. Sıkıntı yok. Oyna devam.
    https://www.kisavade.com/
    Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.

Sayfa 74/153 İlkİlk ... 2464727374757684124 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •