Sayfa 75/153 İlkİlk ... 2565737475767785125 ... SonSon
Arama sonucu : 1220 madde; 593 - 600 arası.

Konu: Oralet Osman'dan Inciler

Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    ama kızarsan silerim dostum...gerçekten de bunu söylüyorum...kimsenin kalbini kırmak istemiyorum...
    Yav tamam duygusal masturbasyon yapma simdi Kekocugum. Seni kac kere cagirdik buraya. Yapilanlara da bayagi gulduk. Sen katilinca da daha guzellesti iste. Iyi ki varmissin diyorum.

Bu arada Osmanin morali bayagi bozuk anlasilan, neandertaldan baska birsey uretemedi. Unutuldu gitti o oblo'nun saheserleri arasinda.

2.  Alıntı Originally Posted by Oralet_Osman Yazıyı Oku
    Evet "sittir git" yazması hoş olmamış çünkü hiçbirimiz bu tür sözcükler kullanmadık paylaşımlarımızda, zaten onun için yazdım "hakaret etmeden" diye üstteki gönderimde.

Diğer dediklerin ise keko'nun tarzı. Savaşta herşey mübahtır ilkesiyle hareket ediyor. İşine gelmeyeni duymazlıktan geliyor. O zaman ya onun kurallarıyla devam etmek lazım ya da çizgini bozmadan kendi doğru bildiğin kurallarla.

İlki daha kolay ama.
    arkadaşlar gönül kırılacaksa silmesini de bilirim..****** git lafı bence çok koymaz..benim takıldığım don meselesi...dediğim gibi sıkıntı olduğunu obbolov arkadaş söylerse hemen silecem...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Yav tamam duygusal masturbasyon yapma simdi Kekocugum. Seni kac kere cagirdik buraya. Yapilanlara da bayagi gulduk. Sen katilinca da daha guzellesti iste. Iyi ki varmissin diyorum.

Bu arada Osmanin morali bayagi bozuk anlasilan, neandertaldan baska birsey uretemedi. Unutuldu gitti o oblo'nun saheserleri arasinda.
    yakında şair olacak bence...bu işleri bıraktı o....
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

4.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku

Hisse başı 10 lira girmiş bana, ne üretimi ne ihracatı? Millet aç aç.

5.  Alıntı Originally Posted by Oralet_Osman Yazıyı Oku
    sen şair değil siyasetçi oldun yahu..

Duhul
    Dec 2017
    İkamet
    Ankara - 35
    Gönderi
    8,509
    şu boink alan arkadasın nicki neydi?
    Burada yazdıklarımın hiçbiri yatırım tavsiyesi değildir, kendi düşüncelerimdir.

Duhul
    Dec 2017
    İkamet
    Ankara - 35
    Gönderi
    8,509
     Alıntı Originally Posted by Oralet_Osman Yazıyı Oku
    ortak olduk Osman. hadi hayırlısı
    Burada yazdıklarımın hiçbiri yatırım tavsiyesi değildir, kendi düşüncelerimdir.

Alıntı Originally Posted by NSHYDN Yazıyı Oku
    şu boink alan arkadasın nicki neydi?
    legend'li idi. ne oldu ki boinkine?

oblo da iyi yerden tuglaci aldi. Umarim kazandirir hepinize.

Sayfa 75/153 İlkİlk ... 2565737475767785125 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •