Sayfa 621/1013 İlkİlk ... 121521571611619620621622623631671721 ... SonSon
Arama sonucu : 8100 madde; 4,961 - 4,968 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. Yandaş Nurcuların, hocası Hasan Akar:"Atatürk'ün annesi Selanik genelevinde calisiyordu"

https://twitter.com/kacsaatolldu/sta...23497915576320

İşte bu süzme O.Ç'ları bu ülkenin kanını geleceğini sömürüyor Allah Milyar kere belanızı versin...Ülkeyi yediler bitirdiler....
    "İyi insanlar cennete gider değil, İyi insanlar nereye giderse orası cennet olur."

2. Bu hafta 3,68 in aşılması halinde 17haftadır süren düşüş trendi bitmiş olabilir.
    Yukarıda yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

3.  Alıntı Originally Posted by latino Yazıyı Oku
    Yandaş Nurcuların, hocası Hasan Akar:"Atatürk'ün annesi Selanik genelevinde calisiyordu"

https://twitter.com/kacsaatolldu/sta...23497915576320

İşte bu süzme O.Ç'ları bu ülkenin kanını geleceğini sömürüyor Allah Milyar kere belanızı versin...Ülkeyi yediler bitirdiler....

Bu ülkenin en tepesindeki bunlara yol vermese,iki çift laf etse bu kanı bozuklar bu lafları edebilir mi?
    adım adım karşı devrim yaşanıyor...
    ince ince çalışıyor adamlar

saygılar/başarılar
    "Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "

4. Bu ülkenin en tepesindeki Mısır daki Rabia için dertleniyor
    onun için gözyaşı döküyor
    Ama ülkenin kurucusunun anasına ağıza alınmayacak küfürler ediliyor
    Hoooop demiyor
    aksine bence hoşuna gidiyor
    çünkü kendi söylemediklerini,içine attıklarını onlar söylüyor

saygılar/başarılar
    "Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "

5. Boko-haram orgutune bile silahlari THY tasimis, CIA raporundan,

6.  Alıntı Originally Posted by HISIM Yazıyı Oku
    Boko-haram orgutune bile silahlari THY tasimis, CIA raporundan,
    Işit'i güzel güzel eğitip silahlandıran Amerika'nın güzide istihbarat örgütü; THY bu malları kimin adına alıp taşımış onlarıda söylesin yoksa bu işin ucu kendilerine mi dayanıyor... Bu her coğrafyada bir taşeron kullanan ülke işi bitince kullanılmış olanları buruşturup çöpe atar ya işine yaramaya devam edersin yada çöpe gidersin... bir süredir buruşturuyorlar...

Yani demem o dir ki tencere dibin kara seninki benden kara...
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

7.  Alıntı Originally Posted by lutfu001 Yazıyı Oku
    ... Bu her coğrafyada bir taşeron kullanan ülke işi bitince kullanılmış olanları buruşturup çöpe atar...
    Hocam bunun böyle olduğunu sen ben biliyoruz da yüce kişilikler bilmiyor mu?
    Bildiği halde neden hala taşeron olmayı kabul ediyor...

SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by ikare Yazıyı Oku
    Hocam bunun böyle olduğunu sen ben biliyoruz da yüce kişilikler bilmiyor mu?
    Bildiği halde neden hala taşeron olmayı kabul ediyor...

SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Vallaha onlar özür dileyip işi bitiriyor

Ben söylenen yanlış demiyorum efendim bunu söyleyen adam yanlış yani ABD dünya üzerindeki elleri en kirli olan ülkedir kast ettiğim budur.

Bunların açık açık kullandığı onca kuklayı yine bunlar kendileri düşürmüşlerdir, Usame bile bunların eseriydi...

Hatta Işit konusunda yabancı basın bu sözde koalisyonun yediği naneler hakkında makaleler yayınlamıştı ama sonradan onlarında sesini kestiler...

Ayrıca şunu söylemeden geçemeyeceğim, Işite karşı kurulan koalisyonun savaş uçakları her sortilerinde "1" Işitli öldürmüş olsaydı şimdiye adamların silahlı militanını geçtim atomları bile kalmazdı...
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

Sayfa 621/1013 İlkİlk ... 121521571611619620621622623631671721 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •