Sayfa 493/1000 İlkİlk ... 393443483491492493494495503543593993 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 3,937 - 3,944 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by Batakçı Yazıyı Oku
    Aracı kurumlarla çalışırsanız bu dezavantajı büyük ihtimal yaşamazsınız. Mesela pazartesi t+2 bir fonu satış emri verdikten sonra, alış valörü t+1 fon için salı günü alım emri verebilirsiniz. Çarşamba günü hem satış hem alış gerçekleşmiş olur.
    Bende sizin dediğiniz gibi dedim ama her aracı kurumda öyle olmuyormuş malesef sn.batakcı Sizde benim çalıştığım kurumla çalışıyordunuz galiba

2.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Bende sizin dediğiniz gibi dedim ama her aracı kurumda öyle olmuyormuş malesef sn.batakcı Sizde benim çalıştığım kurumla çalışıyordunuz galiba
    Hangisinde oluyor, hangisinde olmuyor ?

3.  Alıntı Originally Posted by Kartal Yazıyı Oku
    Hangisinde oluyor, hangisinde olmuyor ?
    İş Yatırımda oluyor. Olmayanlar kendileri paylaşsın

4. Bugün fon satışı gerçekleşecek olan ve fon satış bedeli hesaba henüz geçmeyen var mı acaba ?

5. bıst 105 de aştı 105100 ler de hisse fonculara duyrulur dünkü açığı deprem düşüşünü kapatıyor galiba artı 3 bankalar 7-8

6.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Evet ikimiz de İş'çiyiz diye hatırlıyorum ben de Bu özellikler gerçekten çok iyi, bilsem daha önce açtırırdım hesabı. Fon alım satımlarını da uygulama üzerinden yapabilsek 10 numara olurdu

7.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Bugün fon satışı gerçekleşecek olan ve fon satış bedeli hesaba henüz geçmeyen var mı acaba ?
    Ben 2 gün önce ufak bir miktar GPG satış emri vermiştim, 14:00 te geçti hesabıma.

8. Arkadaşlar bir sorum olucaktı, Vakıfbank Vk6 PPF'si sadece vakıftan mı alınıyor? Herhangi bir ücret kesiliyor mu aldığımızda birde kendi fonu olduğu için saat kaça kadar alıp satabiliyoruz? Tecrübe eden arkadaşlar var mı? Mesela FIL fonu fibabanka'dan 9-17 arası alıp satılabiliyor. Tşk

Sayfa 493/1000 İlkİlk ... 393443483491492493494495503543593993 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •