Sayfa 622/1013 İlkİlk ... 122522572612620621622623624632672722 ... SonSon
Arama sonucu : 8100 madde; 4,969 - 4,976 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by ikare Yazıyı Oku
    Hocam bunun böyle olduğunu sen ben biliyoruz da yüce kişilikler bilmiyor mu?
    Bildiği halde neden hala taşeron olmayı kabul ediyor...

SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ·******** Dini, mezhebi, soyu, dili ne olursa olsun kendini Türk bilen ve kendini Türk gören herkes Türk’tür.
    ·******** Her türlü saldırganlığa ve sömürgeciliğe karşıdır. Başta, yakın komşuları olmak üzere, bütün dünya ülkeleriyle barış ve dostluk içinde yaşamayı amaçlar.
    ·******** Kalkınmak ve çağdaş ülkeler düzeyine ulaşmak için, millî bir ekonomiye sahip olmayı öngörür.
    ·******** Türk milletinin manevî değerlerine sahip çıkar.
    ·******** Akılcıdır, bilime dayanır.
    ·******** Her türlü ayrımcılığa ve bölücülüğe karşıdır.
    ·******** Eşitlik prensibine dayanır.
    ·******** Milliyetçiliği reddeden fikir akımlarına karşıdır.

Bunlarıda bilmediklerinden olsa gerek

2.  Alıntı Originally Posted by lutfu001 Yazıyı Oku
    Vallaha onlar özür dileyip işi bitiriyor

Ben söylenen yanlış demiyorum efendim bunu söyleyen adam yanlış yani ABD dünya üzerindeki elleri en kirli olan ülkedir kast ettiğim budur.

Bunların açık açık kullandığı onca kuklayı yine bunlar kendileri düşürmüşlerdir, Usame bile bunların eseriydi...

Hatta Işit konusunda yabancı basın bu sözde koalisyonun yediği naneler hakkında makaleler yayınlamıştı ama sonradan onlarında sesini kestiler...
    Hocam adamlar temiz iş yapıyor. Yaptıkları ortaya çıksa bile adamlar inkar ederler.
    Bizim mit tırları ortaya çıktı. Devletin başındaki adam doğrudan sahiplendi işi. Sonra gel çık bakalım içinden çıkabilirsen...

3.  Alıntı Originally Posted by ikare Yazıyı Oku
    Hocam adamlar temiz iş yapıyor. Yaptıkları ortaya çıksa bile adamlar inkar ederler.
    Bizim mit tırları ortaya çıktı. Devletin başındaki adam doğrudan sahiplendi işi. Sonra gel çık bakalım içinden çıkabilirsen...

Sayın hocam yapılan iş yanlıştı sahiplenmekse bunun üzerine tüh dikti haklısınız, "Arap Baharı" nın nasıl bir dümen olduğunu iki gözü iki kulağı olan herkes görürken bu .okun içine atlayanlar hepimizin geleceği .iç ettiler, ben ilk gün söylediğim yerdeyim "inşallah Suriye işi ya uzun sürer yada bölemezler eğer bunu başarırlarsa, sıra ya bizde ya da İran'da" ama bu basit sıralamayı halen bu iki ülkede görmedi ve üç kuruşluk çıkar mücadeleleri işin .okun içine balıklama atladı yani adamların ekmeğine yağ sürdüler şimdi adamlar bu ekmeği ne zaman isterse çay ve peynirle yiyecek...

Bu arada artık teknoloji ve iletişimin bu kadar geliştiği dönemde temiz iş kalmadı hocam olan biten çok çabuk piyasaya çıkıyor ama bizler çabuk unutuyoruz veya sadece tek bir medya/iletişim aracıyla bilgi edinmeye çalışıyoruz...
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

Menfaat ve para için ABD yapmayacağı sey yoktur. Atom bombasınıda atar kendi ülkesindeki ikiz kuleleride kendi yıkar. İkiz kulelerin bina yıkımları gibi dinamit patlatılarak yıkılmış yavaş cekimli videolar var belgeseller var. Afganistan ise verimli topraklar aynı güney Anadolu toprakları gibi sanmayın afganistanda altın petrol var dıye ordalar verimli bakir topraklar var. Savaştan önce afganistada vadiler bağ ve bahçelerden oluşmakta idi hepsi yandı. Aç insan savaşamaz düşünemez G.Afrikada zencilere protein alımı yasaktı mesela ırkçılığın yoğun olduğu seneler cok değil bundan 30 sene öncesi ..30 sene sonra ne olacak bakalım benım bostana girdin diye ülkeler savaşacak yok petrolmüş enerjı kaynagımış adamlar ternonükleer uzerınde çalısıyolar belkı buldular bile bu çalısmayıda İngilizler yapıyordu yanlış hatırlamıyor ise. Ternonüklear füzyon güneş kadar bir sıcaklığı elde etmek basit bir dille.

http://www.erdemtandogan.com/yenilen...eer_Enerji.pdf

yok torumuz varmış yok borumuz varmış önce bilim. Osmanlı zamanında bor madenını tuz dıye çıkarırlarmış Osmanlı topraklarından. Eti madenın de bir bölümüne İngiliz kralıyet ailesi ortakdır. Sömürüluyoruz

5. Bizim için sonun başlangıcı BOP eşbaşkanlığıyla başladı...

Sonra seni Halife yapacağız diye verdiler mehteri...

Şimdi dipteyiz....
    "İyi insanlar cennete gider değil, İyi insanlar nereye giderse orası cennet olur."

6.  Alıntı Originally Posted by lutfu001 Yazıyı Oku
    Sayın hocam yapılan iş yanlıştı sahiplenmekse bunun üzerine tüh dikti haklısınız, "Arap Baharı" nın nasıl bir dümen olduğunu iki gözü iki kulağı olan herkes görürken bu .okun içine atlayanlar hepimizin geleceği .iç ettiler, ben ilk gün söylediğim yerdeyim "inşallah Suriye işi ya uzun sürer yada bölemezler eğer bunu başarırlarsa, sıra ya bizde ya da İran'da" ama bu basit sıralamayı halen bu iki ülkede görmedi ve üç kuruşluk çıkar mücadeleleri işin .okun içine balıklama atladı yani adamların ekmeğine yağ sürdüler şimdi adamlar bu ekmeği ne zaman isterse çay ve peynirle yiyecek...

Bu arada artık teknoloji ve iletişimin bu kadar geliştiği dönemde temiz iş kalmadı hocam olan biten çok çabuk piyasaya çıkıyor ama bizler çabuk unutuyoruz veya sadece tek bir medya/iletişim aracıyla bilgi edinmeye çalışıyoruz...
    "Temiz iş" ten kastım şu. Bi ülke gider bi halt yer. Bununla ilgili söylentiler çıkar vs ama resmi bir kişi çıkıp da sahiplenmedikçe, yada başka şekilde ispatlanmadıkça bu söylenti olarak kalır.

Diğer taraftan tırlar konusu: pek çok ülke başka ülkenin "terörist" dediği grupları kendi menfaati gereği destekliyor.hani bizim bunu yapmamız doğru mu yanlış mı tartışılabilir. Ama tutup da bunu açık açık sahiplenmek tartışılamaz bi şekilde en hafif tabir ile "iş bilmezlik"tir.

7.  Alıntı Originally Posted by Tengri Han Yazıyı Oku
    Bu ülkenin en tepesindeki Mısır daki Rabia için dertleniyor
    onun için gözyaşı döküyor
    Ama ülkenin kurucusunun anasına ağıza alınmayacak küfürler ediliyor
    Hoooop demiyor
    aksine bence hoşuna gidiyor
    çünkü kendi söylemediklerini,içine attıklarını onlar söylüyor

saygılar/başarılar

adamın kendi karısına, kızına küfür ediliyor tınmıyor da kurucunun anasını dertlenecek

müteahhit ne diyor; milletin A...na koyduk diye, bu millet kavramı içinde siyasetçinin anası, bacısı yok mu..?

8.  Alıntı Originally Posted by ikare Yazıyı Oku
    "Temiz iş" ten kastım şu. Bi ülke gider bi halt yer. Bununla ilgili söylentiler çıkar vs ama resmi bir kişi çıkıp da sahiplenmedikçe, yada başka şekilde ispatlanmadıkça bu söylenti olarak kalır.

Diğer taraftan tırlar konusu: pek çok ülke başka ülkenin "terörist" dediği grupları kendi menfaati gereği destekliyor.hani bizim bunu yapmamız doğru mu yanlış mı tartışılabilir. Ama tutup da bunu açık açık sahiplenmek tartışılamaz bi şekilde en hafif tabir ile "iş bilmezlik"tir.

Anladım hocam ama işte wikileaks çıktı mertlik bozuldu farklı haber kaynağı arayışında olan herkesin bir çok konudan haberi oluyor artık, ne CIA ne bir başkası yırtamıyor bu haşin dünyadan, bakın 3 ay önce Trump adam olacak birileri bunu kukla gibi oynatacak deseler "olmaz" derdim şimdi gözümle görüyorum kerata güzel oynuyor ipleri eline kim aldıysa artık maymuna döndü şu 3 ayda...
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

Sayfa 622/1013 İlkİlk ... 122522572612620621622623624632672722 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •