Sayfa 303/994 İlkİlk ... 203253293301302303304305313353403803 ... SonSon
Arama sonucu : 7951 madde; 2,417 - 2,424 arası.

Konu: OTKAR - Otokar

1. Bilanço çok kötü gelmedikçe sıkıntı yok. Artık otokarda bilanço kağıdı diyebiliriz

2.  Alıntı Originally Posted by Otokar Yazıyı Oku
    Bilanço çok kötü gelmedikçe sıkıntı yok. Artık otokarda bilanço kağıdı diyebiliriz
    Bilançonun kötü geleceğini düşünmüyorum.
    İnşallah yanılmayız

Batuhan
    Bu görüşler yatırım tavsiyesi olmayıp tamamen benim hayal dünyamda uydurduklarımdır

3. Yurtdışına gönderdiğimiz otobüs siparişleri azaldı. Romanya bitti.
    Lakin rabdan teslimatları devam ediyor.
    Ancak Yeni haberlerin gelmesi gerekiyor..

Batuhan
    Bu görüşler yatırım tavsiyesi olmayıp tamamen benim hayal dünyamda uydurduklarımdır

5. Evet yurtdışı otobüs teslimatları bitti rabdanların daha 3 yıl teslimatı var. Yeni siparişler gelmesi gerek. Ben rabdanlardan sonra bae nin yeni sipariş verebileceğini düşünüyorum. Tulpar olabilir mesela. Uzun süredir yeni sipariş haberi düşmüyor.

6.  Alıntı Originally Posted by Otokar Yazıyı Oku
    Evet yurtdışı otobüs teslimatları bitti rabdanların daha 3 yıl teslimatı var. Yeni siparişler gelmesi gerek. Ben rabdanlardan sonra bae nin yeni sipariş verebileceğini düşünüyorum. Tulpar olabilir mesela. Uzun süredir yeni sipariş haberi düşmüyor.
    Aynı şeyleri düşünüyoruz Otokar Hocam Otokar beklediğim sıçramayı yapsın ve bu sıçramayı haberler ile desteklesin, şirketi uzun vade olarak tutmaya devam ederim. 2020-3 bilançosu da iyi olacak.

Bu arada, Teknofest yapıldı ama galiba otokar davet edilmemiş.

Batuhan

7. Bu görüşler yatırım tavsiyesi olmayıp tamamen benim hayal dünyamda uydurduklarımdır

8. Bu görüşler yatırım tavsiyesi olmayıp tamamen benim hayal dünyamda uydurduklarımdır

Sayfa 303/994 İlkİlk ... 203253293301302303304305313353403803 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •