Sayfa 261/997 İlkİlk ... 161211251259260261262263271311361761 ... SonSon
Arama sonucu : 7970 madde; 2,081 - 2,088 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz IV

1.  Alıntı Originally Posted by tilkiii Yazıyı Oku
    Dizel benzine yaklaşmış iken LPG de dizele yaklaşmalı.

LPG en az 5,5 YTL olmalı bence.

G008 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    yapamazlar çünkü tüp kullanan milyonlarca kişi var. her yere doğalgaz ulaşmıyor.o yüzden lpg aşağıda kalmaya mahkum. haa ikisi arasında fiyat farkı koyarsan eskisi gibi mutfak tüpünden dolumlar başlar. 2000 yılında ufak bir fark için tüpçüden dolduranlar vardı,tüpçünün makinası vardı bunun için. kaç kere gördüm. tehlikeliydi ama bizim millet para için yapmayacağı yoktur.

2.  Alıntı Originally Posted by altivec Yazıyı Oku
    ston eurusd'de bir analiz patlatıver,macron GAP'ı bu yıl sonu kapanır diyorum. eurusd 1,03x alıcıyım.
    GBP/USD Daha cazip değil mi? ben de gbp/usd 1-1,10 erelığında alıcı olarak bekleyeceğim. kendimi tanıyorsam 1,07 de dayanamayıp fullerim sanırım

3.  Alıntı Originally Posted by reber Yazıyı Oku
    GBP/USD Daha cazip değil mi? ben de gbp/usd 1-1,10 erelığında alıcı olarak bekleyeceğim. kendimi tanıyorsam 1,07 de dayanamayıp fullerim sanırım
    gbp sallanan bir gemi gibi ne olacağı belirsiz. brexit onlar için bir kumar oldu. 3 hafta sonra londra dayım ortama bakacağım.

4. dolar dostu reis olmasa atrakyon olmayacak

5.  Alıntı Originally Posted by altivec Yazıyı Oku
    yapamazlar çünkü tüp kullanan milyonlarca kişi var. her yere doğalgaz ulaşmıyor.o yüzden lpg aşağıda kalmaya mahkum. haa ikisi arasında fiyat farkı koyarsan eskisi gibi mutfak tüpünden dolumlar başlar. 2000 yılında ufak bir fark için tüpçüden dolduranlar vardı,tüpçünün makinası vardı bunun için. kaç kere gördüm. tehlikeliydi ama bizim millet para için yapmayacağı yoktur.
    Burayı okuyanlara önerim olsun. Tüplü ocak kullanan varsa elektrikli ocağa geçsin. Hesabını yapmıştım daha ucuza ısıtıyordu, ayrıca daha tehlikesiz, bitmiyor vb.

Hoş elektriğe de hayvan gibi zam geldi, tekrar hesaplamak lazım.

6. bist uçuyor diye atlayanları öptükleri gibi benjamin gidiyor diye atlayanları perşembe sabah öperler mi?

7. MB nın eylül sonu milyonun üzerinde short pozu vardı viop da..(yanılıyorsam düzeltin ...ben öyle hatırlıyorum)
    Dün uzlaşma ile kapanınca o pozlar bugün herhalde biraz dinlenelim yaw demişlerdir..
    Doların üzerindeki baskıda kalkınca yüzde 1 in üzerinde primlendi anında..

Bunlar karşı ayak olmadan olan hareketler ..
    O SWAP hep kapalı mı kalacak nasıl olacak..?

IMF çıpası olmadan SWAP ı açarsan yabancı ne yapar TL yi..

Birde o açıdan bakın olaya..

Neyse en iyisi tek yönlü açalım giriş var çıkış yok..

Dolar boz TL al ok..
    Hisselerimi bozdum ver dolar..I ıh..yok..

8.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    MB nın eylül sonu milyonun üzerinde short pozu vardı viop da..(yanılıyorsam düzeltin ...ben öyle hatırlıyorum)
    Dün uzlaşma ile kapanınca o pozlar bugün herhalde biraz dinlenelim yaw demişlerdir..
    Doların üzerindeki baskıda kalkınca yüzde 1 in üzerinde primlendi anında..

Bunlar karşı ayak olmadan olan hareketler ..
    O SWAP hep kapalı mı kalacak nasıl olacak..?

IMF çıpası olmadan SWAP ı açarsan yabancı ne yapar TL yi..

Birde o açıdan bakın olaya..

Neyse en iyisi tek yönlü açalım giriş var çıkış yok..

Dolar boz TL al ok..
    Hisselerimi bozdum ver dolar..I ıh..yok..
    doları yasaklamadıkları sürece londra ya swap'ı açmaya mecburlar.çok bile dayandılar.yabancının intikamı kötü olacak,o zararlar geri alınacak.

Sayfa 261/997 İlkİlk ... 161211251259260261262263271311361761 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •