Sayfa 487/883 İlkİlk ... 387437477485486487488489497537587 ... SonSon
Arama sonucu : 7062 madde; 3,889 - 3,896 arası.

Konu: VESBE - Vestel Beyaz Eşya

1. Seanslık grafikte, düşeni kırmasa da bollinger üst banda kendini atmıştı ama endeksin bu durumundan nasıl etkilenecek, göreceğiz. Sığ tahta olduğu için teknik değerlendirmeler sağlıklı olmayabilirde.

Yatırım tavsiyesi değildir, olamaz...
    Burada yer alan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Yatırımcının mali durumuna veya risk ve getiri tercihlerine uygun olmayabilir.

2. Aylardır dümdüz gidiyor.15.xx Çizgisi taban oldu çakıldı kaldı.çözemedikl

xx
     Alıntı Originally Posted by kuzey Yazıyı Oku
    Seanslık grafikte, düşeni kırmasa da bollinger üst banda kendini atmıştı ama endeksin bu durumundan nasıl etkilenecek, göreceğiz. Sığ tahta olduğu için teknik değerlendirmeler sağlıklı olmayabilirde.

3.  Alıntı Originally Posted by kuzey Yazıyı Oku
    Seanslık grafikte, düşeni kırmasa da bollinger üst banda kendini atmıştı ama endeksin bu durumundan nasıl etkilenecek, göreceğiz. Sığ tahta olduğu için teknik değerlendirmeler sağlıklı olmayabilirde.

Sayın Kuzey, sığ olmasa ne olacak. Dün ki kapanışa göre tüm göstergeleri al veren, düşüş trendini yukarı kıran ve bütün teknikci üstadlarin al önerisinde bulunduğu thyao seansın açılmasına 10 dk kala gelen bir raporla darmadağan oldu bugün.

Ben hisse alırken veya satarken %80 temele gore hareket ederim. Vesbe de bana göre temeli iyi bir hisse ama bunda da anz faktörü var.

SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Nasıl hareket etmeli sn balık adam
    Var mı dır hisseye dair fikriniz hedefiniz
     Alıntı Originally Posted by balıkadam Yazıyı Oku
    Sayın Kuzey, sığ olmasa ne olacak. Dün ki kapanışa göre tüm göstergeleri al veren, düşüş trendini yukarı kıran ve bütün teknikci üstadlarin al önerisinde bulunduğu thyao seansın açılmasına 10 dk kala gelen bir raporla darmadağan oldu bugün.

Ben hisse alırken veya satarken %80 temele gore hareket ederim. Vesbe de bana göre temeli iyi bir hisse ama bunda da anz faktörü var.

5.  Alıntı Originally Posted by balıkadam Yazıyı Oku

Sn.balıkadam, anz faktörü ile sığlık birbiriyle ilişkili zaten, bu durumu yaratan kendisi değil mi?
    Vesbe temel verilerinin karşılığını şimdilik yansıtamıyor maalesef. Yansıtabilir umuduyla bende izliyorum.
    THY benzeri bir rapor vesbe için gelmiş olsaydı bu sığlıkta %5 ile kurtarabilir miydi acaba?
    Ben FD oranının daha yüksek olması durumunda hisseye ilginin hem yerli hem yabancı bazında daha yüksek olacağını düşünüyorum.
    Öylesine söylüyorum, dikkate almayın.

Yatırım tavsiyesi değildir, olamaz.
    Burada yer alan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Yatırımcının mali durumuna veya risk ve getiri tercihlerine uygun olmayabilir.

6. 480 civarı da ben bekyorum.. Hayırlısı..
     Alıntı Originally Posted by kaan28301 Yazıyı Oku
    bak yine karşılaştık hoşgeldiniz benim kar tahminim 515 civarı inşallah ytd bakalım
    CLT-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. İnatla kıpırdamıyor 15₺ den. Ne yukarı ne aşağı haftalardır.

Alıntı Originally Posted by Erbos Yazıyı Oku
    480 civarı da ben bekyorum.. Hayırlısı..

CLT-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Balıkadam , bilançoya kadar ne tepki verir , var mı fikriniz
     Alıntı Originally Posted by balıkadam Yazıyı Oku

Sayfa 487/883 İlkİlk ... 387437477485486487488489497537587 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •