Alıntı Originally Posted by KaaN- Yazıyı Oku
Hocam yazınızın ilk bölümü negatif, ikinci bölümü pozitif olmuş.

Şirketin kendi iştirak hisselerinden alım yapması bence olumludur. Hisse değeri çok ucuzladı, abartıldı diyerek müdahale ediyor ve güven sağlıyor. Ben Trkcm hisse sahibi olarak mutluyum

Diğer konuda da haklısınız. Sonuç olarak Şişe holding, alt firmalardan hem marka payı hem de temettü alımı yapıyor. Temettü mutlu eder ama marka payı konusunda Trkcm hisse sahibi olarak mutsuzum

Şu an bankadan çıkıp Soda' ya geçmek için en iyi an'ı yakalamaya çalışıyorum.
Aslında burada Şişecam için ilk etapta kasadan para çıkacağı için olumsuz düşündüm. Sonuçta temettü kararınida alacak olan şişecam. Ve alacağı bu temettü kararınin miktarı ile kasasına girecek olan nakit sonrasında aldığı hisse miktarı oranında kaynak olarak dönecek. Tabi bu yatırımcı içinde bir soru işareti anlamı taşır (yabancı ya da yerli.) Satıyoruz ama ne karar alacaklar, temettü de elini cebine atacaklar mi intibasi dogurtmusta olabilirler. Ya da satışlarını bir nebze engelleme anlamida doğurabilir bilemem ben, düşünür geçerim. Trkcm başka dünya 😀güzel düştü benim icinde.
Manisadaki yeni ww kararı Bursa Balıkesir canakkale Trakya bölgesi (liman, demiryolu vs );önemli yerleskeler olmaya basladi. Ytd