Sayfa 154/721 İlkİlk ... 54104144152153154155156164204254654 ... SonSon
Arama sonucu : 5765 madde; 1,225 - 1,232 arası.

Konu: Madam Despina

1. Parmak arası terlik tarz olarak rahat değil
    Ama şu baş parmağı bi delikten içeri sokar gibi bi terlik modeli var hastasıyım En rahatı o Bu terlik var ama Az var piyasada Bim de denk geldi geçen bi tane edindim

2. Sn obblomovv benim watsap harici medyaya kapalıyım.oda iş icabı.bende 47+1 im.fazla genç sayılmam yani.yinede almasamda yükselen kağıdı seyretmek güzel

3. Ben o 40 bin küsür takipçileri olan ve hemen herkesin tanıdığı tuittır "üstad"larından biriyle 2-3 yıl önce takıştım.

Aracı kurum ekran görüntüsünü paylaştı, tanesi 1 lira olan ZORTSA senedinden 2 mn lot almış ve 5 gün sonra 1.10 dan tamamını satarak 200 bin lira kar etmiş güya ve ne dediysek o triplerinde bir twit atmıştı.

Yayınladığı alım satım ekran görüntüsünü aldım, şop programıyla rakamların yerini değiştirip "ne tesadüf ben de 5 mn lot alıp sattım, 1 mn lira kazandım" yazdım. Şoplu dekontu da attım.

Ne demek istiyosun bilader yalancı mıyız biz dedi.

Senin gönderdiğin dekont gördüğün gibi 2 dk da şoplanıp rakamları değiştirilip yayınlanabilir, seninkinin de öyle olmadığı ne malum, foto gösterme video göster, aç yatırım hesabını, video olarak çek, kar zarar, alım satım ekranını bize yolla" dedim.

Eneeeeeeee, onlarca takipçisi salvo atışa geçti bana, zor kaçtım.

Bunlar çete amk.

4.  Alıntı Originally Posted by hipertansiyon Yazıyı Oku
    Sn obblomovv benim watsap harici medyaya kapalıyım.oda iş icabı.bende 47+1 im.fazla genç sayılmam yani.yinede almasamda yükselen kağıdı seyretmek güzel
    Usta o adrenalin şeysi yahu. Dopamin, adrenalin falan bunları bünye üretiyor normalde. Hani dışarıdan çok şey edersen zamanla tembelleşiyor hipofiz şeysi... Bak paratiroid' de önemli bi arkadaşımız.
    https://www.kisavade.com/
    Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.

5.  Alıntı Originally Posted by Moruk Yazıyı Oku
    Parmak arası terlik tarz olarak rahat değil
    Ama şu baş parmağı bi delikten içeri sokar gibi bi terlik modeli var hastasıyım En rahatı o Bu terlik var ama Az var piyasada Bim de denk geldi geçen bi tane edindim
    Ben DH ölücüsüyüm aynı zamanda. P/F ürünü almak gibisi yok.
    Süper fiyata bulduğum, işime yaramayan bir sürü ıvız-zıvırım var.
    Allah yokluklarını göstermesin.

6.  Alıntı Originally Posted by Oralet_Osman Yazıyı Oku
    Ben o 40 bin küsür takipçileri olan ve hemen herkesin tanıdığı tuittır "üstad"larından biriyle 2-3 yıl önce takıştım.

Aracı kurum ekran görüntüsünü paylaştı, tanesi 1 lira olan ZORTSA senedinden 2 mn lot almış ve 5 gün sonra 1.10 dan tamamını satarak 200 bin lira kar etmiş güya ve ne dediysek o triplerinde bir twit atmıştı.

Yayınladığı alım satım ekran görüntüsünü aldım, şop programıyla rakamların yerini değiştirip "ne tesadüf ben de 5 mn lot alıp sattım, 1 mn lira kazandım" yazdım. Şoplu dekontu da attım.

Ne demek istiyosun bilader yalancı mıyız biz dedi.

Senin gönderdiğin dekont gördüğün gibi 2 dk da şoplanıp rakamları değiştirilip yayınlanabilir, seninkinin de öyle olmadığı ne malum, foto gösterme video göster, aç yatırım hesabını, video olarak çek, kar zarar, alım satım ekranını bize yolla" dedim.

Eneeeeeeee, onlarca takipçisi salvo atışa geçti bana, zor kaçtım.

Bunlar çete amk.
    Ehehehe iyi etmişsin eline sağlık...
    Da dediğin gibi... Bizim memleket sırtlanı tehlikeli.
    Lider besin sağlıyorsa bağımlılık tehlikeli derecede yüksek.
    Otağından alırlar Allah korusun.

7.  Alıntı Originally Posted by obblomovv Yazıyı Oku
    Ben DH ölücüsüyüm aynı zamanda. P/F ürünü almak gibisi yok.
    Süper fiyata bulduğum, işime yaramayan bir sürü ıvız-zıvırım avar Allah yokluklarını göstermesin.
    Göstermezde . bi süre sonra stoplama lazım galiba
    Al al
    Ev. Çöp ev oluyo sonra :-)

8. Fazla mal göz çıkarmaz.olsunds çamurdan olsun.he he ki ji

Sayfa 154/721 İlkİlk ... 54104144152153154155156164204254654 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz