Ne ana ne baba nede servet paylaşılamayan tek bir servet var bu dünyada o da evlat rabbim bilir ama biz paylaşmayı bilemiyoruz .
Ne ana ne baba nede servet paylaşılamayan tek bir servet var bu dünyada o da evlat rabbim bilir ama biz paylaşmayı bilemiyoruz .
çbs boya ile bir bağı varmı? onun genel kurulu ayrımı?
Bildiklerini anlat, ama akıl vermeye kalkma,Anlatılanları iyi dinle,ama hepsini doğru sanma,Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir unutma...
Tabiki etkili olur .önce holdin sonra cbs satıs paz.simdi printas.sirada boya var herhalde.ama iyi olan belliki toptan bir yapılanma içine girilmis.cok sükürkü dün icra iflas konusurken bugun daha farklı mevzular konusuyoruz.insallah yakın zamansada ortaklığımızın karsılıklarınıda alırız.garibanca tesekkürler bu arada...bilgi için..
Genel kurula benden başka katılmayı düşünen yokmu akant ne düşünüyorsun merak ediyorum
Daha önce bu durumda olan bir hisse bildiğim kadarıyla olmadı. (Kot dışı kalıp tekrar dönebilmek için bir adımı kalan hisse demek istiyorum.) Bu işten anlayan arkadaşlar bence bizlere akıllarına gelen 3-5 senaryoyu yazıya dökerek anlatsalar. Makbule geçer.
Kötü senaryoyu ben söyleyeyim çünkü bunu beraber yaşadık. 2015 genel kurulu sonrası yaşadıklarımızı tekrar yaşayabiliriz.
Bunun dışında olabilecek farklı senaryolar neler arkadaşlar. Garibanca özellikle senden iyi bir senaryo rica ediyorum
2onur2 bey sizden de ortalama bir öngörü rica ediyorum. Diğer arkadaşların da senaryolarını memnuniyetle okuyacağımizdan sanırım herkes adına eminim diyebilirim. Allah kolaylık versin.
Takdirin için sağol da bunu ben iki kelime üç beş satırla nasıl anlatayım hocam bir sordu kitap gibi cevap yazmam gerekiyor. Ki ben bunu bu sitede ayrıntılarıyla akantla sabahlara kadar konuştuk cevapları nasıl olduğu yazdık ispatlarıyla borsadan çıkan şirketin başka isim altında birleşerek bölünerek devroldukları şirketlerin bünyesinde işlem gördüğünü ayrıntıları ve örnekleriyle açıkladım sadece baştan tekrar okumasını tavsiye edebilirim üzgünüm anca bu kadar olur.
Yer İmleri