Sayfa 344/1001 İlkİlk ... 244294334342343344345346354394444844 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 2,745 - 2,752 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - II

Alıntı Originally Posted by METEHAN Yazıyı Oku
    Bayağı üzülenler görüyorum Türkiye harekata geçince ne yazacagını şaşırmışlar ...
    Yahu bunların sabıkası cok, kandırilmışız der geçerler o nedenlen, yoksa doğru ise kim destek vermez?
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Trump: Türkiye hiçbir insani kriz yaşanmayacağını taahhüt etti

trump'tan yeni tehdit // "türkiye kürtleri yok ederse, türkiye ekonomisini yok ederim"

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Emniyet Genel Müdürlüğü :

Bazı sosyal medya platformları ve muhtelif internet siteleri üzerinde yapılan araştırmalar sonucunda Barış Pınarı Harekatı üzerinden halkı kin ve nefrete tahrik eden paylaşımlar yapıldığı tespit edilmiştir.

Söz konusu paylaşımlara ilişkin aşağıdaki açıklamanın yapılmasına gerek duyulmuştur;

09.10.2019 tarihi itibari ile başlamış bulunan Barış Pınarı Harekatı üzerinden ülkemiz aleyhinde kara propaganda yaparak halkı kin ve nefrete tahrik eden, güvenlik güçlerimizin itibarını zedelemek maksadıyla kaynaksız ve yalan paylaşımlarda bulunan, terör örgütü propagandası yaptığı görülen 78 şahıs ile ilgili gerekli yasal işlemlere başlanılmıştır.

Türk Polis Teşkilatı olarak suç ve suçlularla mücadelemizi her alanda sürdürdüğümüz gibi sanal ortamda da sürdürmeye devam edeceğiz.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

4. Vay Ertuğrul gavatı vay, ağıtlara oturmuş karalar bağlamış...
    ABD'ye bir "Gel Kürdistan'ı .ötüme sok!." demediği kalmış...
    "Amerikayı kovduk da oraya kimi getirdik..?"
    "Tarihinde hiç savaşmadığın, NATOdaki müttefikin Amerikayı kovdun da yerine kimi getirdin?"
    "Parlamentosu, özgür basını olan Amerikayı kovdun da yerine kimi getirdin?"
    http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/...irdik-41346764

5. Baris Pinari Harekati nedeniyle Türkiye'yi kınayan ve tehdit eden ülkeler.(22:45 itibariyle)

*ABD
    *İngiltere
    *Tüm Avrupa Birliği ulkeleri
    *Mısır
    *S.Arabistan
    *Lübnan
    *BAE
    *Bahreyn
    *Irak
    *Suriye
    *İran
    *Filistin

Destek olanlar
    *Pakistan
    *Katar

Macaristan gelen baskılara dayanamayıp vetosunu geri çekti.
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

6. "Her savaştan geriye üç ordu kalır;
    Ölüler ordusu,
    yas tutanlar ordusu,
    hırsızlar ordusu"...

Bertholt Brecht
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

Günaydın kafe

8. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

Sayfa 344/1001 İlkİlk ... 244294334342343344345346354394444844 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •