Sayfa 674/1000 İlkİlk ... 174574624664672673674675676684724774 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 5,385 - 5,392 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by dell14 Yazıyı Oku
    bugun tcd ve degişken fonlardan ya cıkacagız ,yada beklemeye devam..yorumları alalım ?
    her şeyin turumpa bağlı olduğu bir yerde yorum yapabilecek varsa dinleyelim. mesela malûm senatörün başını çektiği tayfa, ağır yaptırımlar için çalışıyor. turump dese ki türkiye konuştuğumuzda belirttiği sınırları geçmezse ben yaptırımlara karşıyım, türkiyenin bizim nato müttefiki ve önemli bir ortağımız olduğunu unutmamalıyız. böyle dese şu an çok önemli bir alım fırsatı vardır. ters bir durumda ise borsamız muhtemelen 94 bini test eder. faizler de muhtemelen 17'ye gelir. hangi ihtimalin olacağını öngörüyorsak veya bilebiliyorsak ona göre hareket etmeliyiz. kumar misali ya kısmet deyip öyle karar vereceğiz gibi. ya da orta yolu bulalım diyorsak fonlarımızın yarısını satıp iyi durumda tam çıkmadığımıza şükredecek, işler kötüye giderse de sattığımız kısmı ileriki günlerde daha aşağıdan yerine koyup oluşacak zararı daha kısa sürede kurtaracağız. benim yorumum bu..

2. arkadaşlar değişken, hisse senedi vb fonlardan bugünlerde kaçarken kritik bir şey soracağım, VK6 ve VKT nereden alınıyor, vakıfbank mı ziraat yatırım mı? ANL gibi bir durum oluşmuş sanırım.

3. 94 binler gelirse tcd girerim yoksa beklemeye devam, gpg bile aşırı riskli hareketler yapıyor hani 20-30 mk zarar tamamım ama bugün - 87,dün - 47 bozdu baya.

SM-G955F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by sevinen Yazıyı Oku
    arkadaşlar değişken, hisse senedi vb fonlardan bugünlerde kaçarken kritik bir şey soracağım, VK6 ve VKT nereden alınıyor, vakıfbank mı ziraat yatırım mı? ANL gibi bir durum oluşmuş sanırım.
    Vakıftan günlük olarak al-sat yapılabiliyor, ziraati bilmiyorum.

Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    her şeyin turumpa bağlı olduğu bir yerde yorum yapabilecek varsa dinleyelim. mesela malûm senatörün başını çektiği tayfa, ağır yaptırımlar için çalışıyor. turump dese ki türkiye konuştuğumuzda belirttiği sınırları geçmezse ben yaptırımlara karşıyım, türkiyenin bizim nato müttefiki ve önemli bir ortağımız olduğunu unutmamalıyız. böyle dese şu an çok önemli bir alım fırsatı vardır. ters bir durumda ise borsamız muhtemelen 94 bini test eder. faizler de muhtemelen 17'ye gelir. hangi ihtimalin olacağını öngörüyorsak veya bilebiliyorsak ona göre hareket etmeliyiz. kumar misali ya kısmet deyip öyle karar vereceğiz gibi. ya da orta yolu bulalım diyorsak fonlarımızın yarısını satıp iyi durumda tam çıkmadığımıza şükredecek, işler kötüye giderse de sattığımız kısmı ileriki günlerde daha aşağıdan yerine koyup oluşacak zararı daha kısa sürede kurtaracağız. benim yorumum bu..
    bir sekilde duzeltme olacak ,ama zamanını kestirmek cok guc ,o zamana kadar surekli zarar yazması korkutucu

6.  Alıntı Originally Posted by ideaid Yazıyı Oku
    Vakıftan günlük olarak al-sat yapılabiliyor, ziraati bilmiyorum.
    o zaman ziraat yatırıma satıldı ama vakıftan alınıp satılıyor sanırım hala, teşekkürler.

7.  Alıntı Originally Posted by sevinen Yazıyı Oku
    arkadaşlar değişken, hisse senedi vb fonlardan bugünlerde kaçarken kritik bir şey soracağım, VK6 ve VKT nereden alınıyor, vakıfbank mı ziraat yatırım mı? ANL gibi bir durum oluşmuş sanırım.
    Vkt'yi bilmiyorum Ama ziraat'tn VK6 alinamiyor

8. Elinde tahvil içeren fon olan varsa yarın daha çok eksi yazacak.
    %15,04 gördü tahvil

Sayfa 674/1000 İlkİlk ... 174574624664672673674675676684724774 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •