Sayfa 431/997 İlkİlk ... 331381421429430431432433441481531931 ... SonSon
Arama sonucu : 7970 madde; 3,441 - 3,448 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz IV

1. reisiniz demişki avrupa ya bak açarım kapıları gelirler ha. Bu söylem milliyetcilerce de santaj unsuru olarak kullanılıyor.Peki bu insanlar hemen kapıdan kacacaksa, bu insanlara bu derece kacacak ne yapılıyor Türkiye de? Yok zaten verdiğin 40 milyar dolar adamları ihya ettityse niye kapı acılınca kacsınlarki? 2. si ise bu söylem üstü örtülü olarak burası dandik bi ülke millet zaten Avrupa ya öykünüyor, kapalı kapılarla anca duruyorlar anlamına geliyor.Ee aynı reisiniz avrupa bizi kıskanıyor diyor, ama kıskanılan ülkenin kapıları acılınca mülteciler oraya kacıyor. İşte süper milliyetci sloganlarınızın süper işlevleri.

2. Yüksek bedelli emlak için de vergiler artacakmış tasarıda/çalışmada var...Yüksek bedel ne kadar denmemiş ama...

Alıntı Originally Posted by diproyal Yazıyı Oku
    Eskiden ne kadar ödeniyordu?
    350 bin tl.. %35..bu bile yüksekti.. ama yeni tasarı.. dehşet yanlış..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

bizim tek bir reisimiz var.. M.Kemal Atatürk..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

Alıntı Originally Posted by EREGLTUPRS Yazıyı Oku
    Yüksek bedelli emlak için de vergiler artacakmış tasarıda/çalışmada var...Yüksek bedel ne kadar denmemiş ama...
    şu padişah fıkrası ne kadar da doğru bir fıkra aslında..

https://www.sozcu.com.tr/2017/yazarl...ibi-3-1706205/

6.  Alıntı Originally Posted by EREGLTUPRS Yazıyı Oku
    Yüksek bedelli emlak için de vergiler artacakmış tasarıda/çalışmada var...Yüksek bedel ne kadar denmemiş ama...
    Konut işi cok basit. Her alım satım a Exper raporunu mecbur edersin Olur biter Expert parasını da devlet vergi gelirinden zaten kazanmış olur

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Nil Satis Nisi Optimum

7.  Alıntı Originally Posted by loner Yazıyı Oku
    reisiniz demişki avrupa ya bak açarım kapıları gelirler ha. Bu söylem milliyetcilerce de santaj unsuru olarak kullanılıyor.Peki bu insanlar hemen kapıdan kacacaksa, bu insanlara bu derece kacacak ne yapılıyor Türkiye de? Yok zaten verdiğin 40 milyar dolar adamları ihya ettityse niye kapı acılınca kacsınlarki? 2. si ise bu söylem üstü örtülü olarak burası dandik bi ülke millet zaten Avrupa ya öykünüyor, kapalı kapılarla anca duruyorlar anlamına geliyor.Ee aynı reisiniz avrupa bizi kıskanıyor diyor, ama kıskanılan ülkenin kapıları acılınca mülteciler oraya kacıyor. İşte süper milliyetci sloganlarınızın süper işlevleri.
    Sayın Cumhurbaşkanının açıklamasından 12-14 saat önce o karaktersiz Batının karaktersiz tehditleri altında bizzat ben yazdım burada.

Sen hiç rahatsız olmadın mı o tehdit ve şantajlardan loser?

Sahi senin reisin kim?

8.  Alıntı Originally Posted by MKA55 Yazıyı Oku
    Sayın Cumhurbaşkanının açıklamasından 12-14 saat önce o karaktersiz Batının karaktersiz tehditleri altında bizzat ben yazdım burada.

Sen hiç rahatsız olmadın mı o tehdit ve şantajlardan loser?

Sahi senin reisin kim?
    benim reisim yok ben güdülecek koyun değilim, kafam basıyor dünyayı yorumlamaya. sen hep ülkücü reisinden emir almaya alıştığından başkasını da reisini soruyo olabilirsin de yok benim reisim filan.

Sayfa 431/997 İlkİlk ... 331381421429430431432433441481531931 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •