Originally Posted by
selimtogrul
Sevgili Dandanakan abim,
Senin karşısında saygı ile eğiliyorum
Ama
İşte bu ama ile başlayan cümle insanı kahrediyor. Birçok stop patladı. Benim diyen TA cıları madara etti bu endeks. Cuma ve bugün pazartesi anormal bir satış yedi. Yabancı alıyor ama alırken de aldıklarını pasife vuruyor. Çok güzel bir yere gideceğiz bu ayan beyan ortada. Ama o giderken biz ayakta kalabilecek miyiz. Bak işte bundan emin değilim. Herşeyin hayırlısı diyeyim.
Umarım ekran başında kalıp saç baş yolan yoktur,bugünlerde buralardan satanlar yerine koyamayacakları rakamları görmezler

Originally Posted by
Dandanakan
Aynen Selim şu ama var'ya,daha önce kurduğun cümleleri silip atar.
Ben bu mavi çizgi altına pek ihtimal vermesem'de ortam her şeye gebe,Brezilya ile fark 10.000 puana çıktı,buralardan dönmemiz lazım normal'de.Daha önce milyon lotların uçuştuğu tahtalar bugün düşük hacimli gibiydi.Bakalım her şeyin hayırlısı selamlar.
Hayırlı Günler... 
Her şeyin bir bedeli olduğu gibi şu anda içinde bulunduğumuzun da bir bedeli olacak elbette...
Önemli olan bu bedeli öderken yıkılmadan ayakta kalabilmek...
Kötü gidişin sonuna yakın olduğumuzu düşünüyorum. Önemli olan panik yapmamak, günlük düşünmemek...
Başkalarının beklediği şekilde hareket eden hata yapmış olacaktır. Elimizdekileri yabancılara kaptırmayalım yeter. Sonra yine en tepeden aldırtırlar...!!!
"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.
Yer İmleri