bbht bloomberge e dayandırdığı haberde Volkswagen in kararını ertelediğini belirtti.
bbht bloomberge e dayandırdığı haberde Volkswagen in kararını ertelediğini belirtti.
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
Tüik: Genç nüfusta işsizlik oranı temmuz döneminde %27,1 (önceki %24,8)
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Endeks ters köşe olur diye düşünüyorum kapanış dolar kuru 5,9x üzeri olmalı bu durumda aksi halde ben bile kaçıcam
*tüik: Istihdam oranı temmuz döneminde %46,4 (önceki %51,1)
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Trump "Dün oturdun da bugün niye oturmuyorsun.!" diyor.. O gün o masaya bir tekme atıp devirecektin bu lafları dedirtmeyecektin.. Benim adım Tatar Ramazan ben bu oyunu bozarim diyecektin, ama demedin....
Sabahattin ÖNKİBAR;
https://www.youtube.com/watch?v=8NEKs2MaFeUİŞTE TRUMP'A,"TÜRKİYE İLE PYD'Yİ AYNI MASAYA OTURTURUM" DEME CESARETİNİ VEREN ÜNLÜ SİYASİ !
Genç işsizlik %27 i bulmuş...
Daha vahimi Tüik in işsizliği düşük göstermek için kullanılan veri olan "ne işde ne eğitimde" olanların oranı %29 olmuş...
Yeminlen bunlar bizi salak sanıyor...
Bizim gibi bir fakir bir ülkede "ne iş de ne eğitim de" olanların oranı %29 olur mu yahu?
Bu oran ancak hem tuzu kuru,hemde tembel ülkelerde bu kadar yüksek olur
S.Arabistan gibi...
Bilmiyorum onlarda bile belki bu kadar yüksek değildir...
Adamlara b.k atmış gibi olduk ama neyse artık..
saygılar/başarılar
"Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "
Bi 10 puan daha indirek faizleri
Sanayi üretimi düşüyor
İşsizlik tavan
![]()
Yer İmleri