Sayfa 109/808 İlkİlk ... 95999107108109110111119159209609 ... SonSon
Arama sonucu : 6459 madde; 865 - 872 arası.

Konu: BUCIM - Bursa Çimento

1. kokusunu almış da ne olmuş abi dün 5,96 gösterip gel gel yapmışlar. bir cacık olacağı yok bu kağıttan kurtulabilirsem ne ala zararsız. ömrü hayatında bir kez hareket yapmış oradada tepede bana itelemişler. o gün erbos mu bucim mi dedik bucim e bulaştık. erbos 33 dü bugün kaç bucim 7,20 idi bugün kaç lanet olsun diyesi geliyor insanın.
    paylaştığım herşey kendi hayal ürünüm olup asla yatırım tavsiyesi değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by acemi Yazıyı Oku
    kokusunu almış da ne olmuş abi dün 5,96 gösterip gel gel yapmışlar. bir cacık olacağı yok bu kağıttan kurtulabilirsem ne ala zararsız. ömrü hayatında bir kez hareket yapmış oradada tepede bana itelemişler. o gün erbos mu bucim mi dedik bucim e bulaştık. erbos 33 dü bugün kaç bucim 7,20 idi bugün kaç lanet olsun diyesi geliyor insanın.
    Maymun [emoji205] olduk

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Eeeee, daha ne duruyor bu ..... hisse senedi. Çak tavanı geç anasını...

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4.  Alıntı Originally Posted by omer Yazıyı Oku
    Eeeee, daha ne duruyor bu ..... hisse senedi. Çak tavanı geç anasını...

Tavan mı ? Ömer kardeş dünyadamısın ?

5.  Alıntı Originally Posted by captainfx Yazıyı Oku
    Tavan mı ? Ömer kardeş dünyadamısın ?

Dünyadayım da, kaptan sen değilsin maalesef tarman kaptan başta

Belki olur dur iki dakka ced ced dedik heves ettik

6. ced onayı açıklanmış hayırlı olsun..bunu zaten nisandan önce bildigimize göre ..hisse hiçbir hareket yok..alan ve satanların kapasiteside yok..tarman ve nadda ne zaman yol verecekse hisse o zaman gidecek..enazından bir bellirsizlik ortadan kalkmış ve haber düşmüş oldu ,,,,zaman ne gösterecek bekleip görecegiz..bol şanslar
    ZIR-DELİ Y.T.D

7. Kendinize gelin tutturmuşunuz bir ÇED dir. Başka dolaplar var burda kimsenin aklının ermediği. Tek korkum bu dolaplar ile borsa tarihinde verimli bir yılı bu bok yüzünden kaçırdığım

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

8.  Alıntı Originally Posted by captainfx Yazıyı Oku
    Kendinize gelin tutturmuşunuz bir ÇED dir. Başka dolaplar var burda kimsenin aklının ermediği. Tek korkum bu dolaplar ile borsa tarihinde verimli bir yılı bu bok yüzünden kaçırdığım

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    ben kendimdeyim,de başkasını bilmem bir CED diye tuturmadık tuturuldu,,tavada balık pişmiş gel yemi diyecekler,,sıkmadan dökmeden sıkıntı yapmadan ,,,bok oldugunu sanmıyorum fakat taş gibi ağır oldugu dogrudur,,,
    herkes yoluna baksın..benim bekledigim haberler geçde olsa teker teker düşecek ...beklentimi almadan bu hisseden kendi açımdan ayrılmam..sıkılan satar gider sadece edecegi zarar veya kar kendisini baglar,,,kimseyi ilgilendirmez..
    ZIR-DELİ Y.T.D

Sayfa 109/808 İlkİlk ... 95999107108109110111119159209609 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •